icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
zo werkt 't

MoveMove Pechhulp stopt vanaf 1 januari 2024

Helaas is het vanaf 1 januari 2024 niet meer mogelijk om gebruik te maken van onze dienst Pechhulp.
Daarom is het niet meer mogelijk om deze dienst te activeren. We adviseren je om gebruik te maken van andere aanbieders van een Pechhulp verzekering.

MoveMove Pechhulp

Wat houdt MoveMove Pechhulp in? 

 • 24/7 hulp van de alarmcentrale 
 • Pechhulp in Nederland en Europa 
 • Waar nodig vervangend vervoer  
 • Transporthulp in Nederland en Europa 

In welke landen heb ik recht op pechhulp? 
Met MoveMove pechhulp heb je in heel Nederland recht op pechhulp met uitzondering van Vlieland en Schiermonnikoog. Voor de rest van Europa gelden deze landen:  
Albanië, Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, IJsland, Kosovo, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal (m.u.v. de Azoren en Madeira), Roemenië, Rusland tot de Oeral, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje (m.u.v. de Canarische Eilanden, Ceuta en Melilla), Tsjechische Republiek, Turkije tot de Bosporus, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.  
 
Hoeveel kost MoveMove Pechhulp? 
Om gebruik te kunnen maken van pechhulp betaal je een vast bedrag van € 8,25 per maand (excl. btw). Deze kosten ontvang je samen met de kosten van je tankpas op je zakelijke verzamelfactuur.   

Hoe kan ik MoveMove Pechhulp aanvragen? 
Ben je nog geen klant bij MoveMove? Dan kun je tijdens de aanvraag van een tankpas, laadpas of hybride oplossing de optie Pechhulp aanvinken. Na het afronden van je bestelling zorgen wij ervoor dat pechhulp geactiveerd wordt op het kenteken dat jij hebt doorgegeven.  
Maak je al gebruik van MoveMove? Dan verwijzen we je graag naar de Mobility Manager. Zodra je bent ingelogd kun je in een paar stappen MoveMove Pechhulp activeren.  
 
Waar moet ik rekening mee houden bij MoveMove Pechhulp? 
Er zijn een aantal belangrijke punten die je moet weten. Wij zetten ze voor je op een rij: 

 • Houdt er rekening mee dat je tijdens het aanvragen van pechhulp het juiste kenteken doorgeeft. De hulpdienstverlener controleert bij een pechmelding namelijk altijd of het kenteken van de auto overeenkomt met het kenteken dat bij ons geregistreerd is. 
 • Nadat je pechhulp hebt aangevraagd kan het tot 48 uur duren voordat je hier gebruik van kunt maken. Houdt hier dus rekening mee wanneer je de weg op gaat.  
 • Wanneer je in een andere auto rijdt dan heb je geen recht op pechhulp via MoveMove. Dit geldt alleen voor de auto die bij ons bekend is. 
 • Let op: geef bij een wijziging van je kenteken het nieuwe kenteken aan ons door via de Mobility Manager. Volg na het inloggen deze stappen

Worden er extra kosten in rekening gebracht als ik pech heb? 
Bij het melden van pechhulp via de alarmcentrale worden er geen extra kosten berekend zoals voorrijkosten, sleepkosten of arbeidskosten. Let op: arbeidskosten die gemaakt worden in de garage zijn wel voor eigen rekening.  
 
Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden? 
Bekijk hier de algemene voorwaarden voor onze pechhulp.  

Voordelen op een rij

 • 24/7 Pechhulp in Nederland en Europa
 • Inclusief vervangend vervoer en transporthulp
 • Eén overzichtelijke factuur met al je reiskosten

Veelgestelde vragen over pechhulp

Hoe vraag ik MoveMove Pechhulp & vervangend vervoer in Nederland en Europa aan?

Voor het aanvragen van het MoveMove Pechhulp pakket verwijzen we je graag naar de Mobility Manager.

Hoe werkt pechhulp met een MoveMove tankpas?

Heb je pech binnen Nederland? Bel dan op het gratis telefoonnummer 0800-6858482. Meldt vervolgens dat je pech hebt en in het bezit bent van een MoveMove tankpas; houdt die MoveMove tankpas bij de hand en geef alle gevraagde informatie.

Indien je pech, ongeval en overige kwesties hebt in het buitenland neem dan contact op via het telefoonnummer 070-3145567.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice op 023 201 62 01.

Welk telefoonnummer kan ik bellen voor MoveMove Pechhulp?

Bij pech in Nederland kun je met het volgende telefoonnummer bellen 0800 685 84 82 en bij pech in het buitenland bel je met 070 314 55 67. De alarmcentrale is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor pechhulp.

Hoe wijzig ik het geregistreerde kenteken van MoveMove Pechhulp?

Voor het wijzigen van je kenteken bij het gebruik van Pechhulp dien je een nieuwe pas (pakket) aan te vragen. Het kenteken op de MoveMove-tankpas moet namelijk overeenkomen met het kenteken van het voertuig. Voor het wijzigen van je geregistreerde kenteken verwijzen we je graag naar de Mobility Manager. Zodra je bent ingelogd met je inloggegevens kun je de volgende stappen nemen:

 • Klik in het hoofdmenu op de optie 'Passen'.
 • Klik in het submenu op de optie 'Aanvragen'
 • Vul tijdens de aanvraag het nieuwe kenteken in
 • Let op: wil je naast de tankpas ook een OV-pas en/of laadpas, dan moet je deze ook aanvinken. 

Vergeet na je aanvraag niet het pakket (tankpas en/of OV-pas, laadpas) op het oude kenteken te blokkeren. Volg hiervoor deze stappen:

 • Klik in het hoofdmenu op de optie 'Passen'.
 • Klik in het submenu op de optie 'Mijn pakketten'
 • Klik vervolgens op het icoontje voor het pakket die je wil blokkeren
 • Kies de optie 'Pakket blokkeren'
 • Wil je de passen direct blokkeren, dan klik je direct op 'Pakket blokkeren'
 • Selecteer je een datum in de toekomst, dan worden de passen op die dag om 22:00 uur geblokkeerd
 • Let op: het pakket krijgt een einde datum per de laatste dag van de maand, in verband met het achteraf berekenen van de maand fee. 

Omdat de fee achteraf wordt berekend kun je eenmalig, naar aanleiding van alle actieve pakketten in de voorafgaande maand, een dubbele fee verwachten. 

De OV-pas en laadpas ontvangen wij graag retour. Deze kun je kosteloos aan ons retourneren:

MoveMove
Antwoordnummer 594
2130WB Hoofddorp

Ready to MoveMove?
Let's go!

Voor 6.95 per maand ben je er

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!