icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
Laadpas

Overal elektrisch laden

Groen, groener, groenst… Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Elektrische auto’s zijn dan ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Heb jij er één? Dan is de MoveMove-laadpas iets voor jou! Hoe die werkt? We zetten het voor je op een rij.

MoveMove-laadpas
6.95 per maand
altijd opzegbaar

Bij welke laadpalen kan ik de MoveMove-laadpas gebruiken? 
De MoveMove-laadpas is bij alle openbare laadpalen in Nederland te gebruiken. Ook kun je in het buitenland laden op de laadpalen van NewMotion. Door gebruik te maken van onze MoveMove-app of Laadlocator kan je real time zien welke laadpalen bij jou in de buurt beschikbaar zijn. 

Hoeveel kost elektrisch laden met de MoveMove-laadpas?
Leveranciers van laadpalen bepalen zelf hun tarieven. De kosten zijn afhankelijk van de kilowattuur-prijs. Wil je zo voordelig mogelijk elektrisch laden? Vergelijk dan verschillende leveranciers met elkaar. Check onze Laadlocator voor een overzicht van alle laadpalen en bijhorende laadtarieven. 

Stap voor stap elektrisch laden
Om jouw elektrische auto op te laden kan je gebruik maken van de MoveMove-laadpas. Dat werkt als volgt: 

  • Parkeer je auto naast de laadpaal en controleer of het lampje van de laadpaal groen is. Is het lampje rood? Dan werkt de laadpaal niet.
  • Plug de stekker van de laadkabel in je auto en plaats je MoveMove-laadpas voor de scanner van de laadpaal. 
  • De laadsessie begint als de lampjes op de laadpaal blauw kleuren.
  • Klaar met laden? Plaats opnieuw je MoveMove-laadpas voor de scanner en ontkoppel de laadkabel.
  • Je ontvangt één factuur met al je reiskosten inclusief je laadkosten.

Gratis extra's 
Naast elektrisch laden bij alle openbare laadpalen in Nederland, kan je ook gratis gebruikmaken van andere mogelijkheden zoals OV, OV-fiets, parkeren, wasstraat en aanschaf van autovloeistoffen. Wil je meer weten? Scrol dan naar beneden en bekijk per dienst hoe het precies werkt. 

Waarom ontvang ik ook een MoveMove-tankpas?
Naast je laadpas sturen wij je ook gratis een MoveMove-tankpas toe, zodat je gebruik kan maken van de gratis extra’s. Zo kan je eenvoudig de parkeergarage, wasstraat en autovloeistoffen afrekenen. Ook is het mogelijk om je tankbeurten te betalen wanneer je over vervangend vervoer beschikt. 

Elektrisch laden voor privé en zakelijk gebruik
Gebruik jij je auto privé én zakelijk? Dan kan het natuurlijk voorkomen dat je met één opgeladen accu zowel privé als zakelijk reist. Herkenbaar? Lees dan de blog over hoe je het beste om kunt gaan met de administratie en btw-aangifte.

Voordelen op een rij

  • Overal in Nederland je elektrische auto laden
  • Eén overzichtelijke factuur met al je reiskosten
  • Geen btw-teruggave meer missen