icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

In de meeste gevallen betaal je bij MoveMove geen borg!

Wij checken op de volgende punten of je in aanmerking komt voor een laadpas of tankpas zonder borg: een geldig KvK-nummer, langer dan 6 maanden geregistreerd bij de KvK, zakelijk rekeningnummer en goedkeuring in onze online kredietcheck? Zijn al deze punten met een ja beantwoord, dan kun je via MoveMove een laadpas en tankpas zonder borg afnemen. Wel is de MoveMove pas alleen beschikbaar voor de zakelijke markt, zoals voor ZZP’ers, MKB’ers en grootzakelijk.

De online kredietcheck, hoe werkt dat?
Op het moment dat je klant wilt worden bij MoveMove, verstrekken wij je gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR gebruikt jouw gegevens voor onderzoek naar de kredietwaardigheid en contactgegevens van jou en je onderneming. Als je bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van je persoonsgegevens door EDR ga dan naar hun website.

Kan ik door borg te betalen alsnog klant worden?
In enkele gevallen is het mogelijk dat je toch borg moet betalen voor een laadpas en tankpas bij MoveMove. Je moet dan wel €300 borg per pakket betalen en gebruikmaken van wekelijkse facturatie. De paslimiet is gelijk aan de door jou betaalde borg. Uiteraard ontvang je deze borg terug bij opzegging.

 

Let op: Na 1 jaar is het mogelijk om een verzoek in te dienen voor een nieuwe kredietcheck. Indien de nieuwe kredietscore voldoet aan onze voorwaarden, krijg je de borg dan al terug.

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan.

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!