icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

De mobiliteitsopties van MoveMove

Speciaal ontworpen om ZZP'ers en MKB'ers te ondersteunen in een effectieve manier van zakelijk reizen. Een overzichtelijke administratie en eenvoudig alle btw van je reiskosten terugvragen. Dat zijn de belangrijkste redenen voor het aanvragen van een tank- of laadpas, maar MoveMove is méér dan dat. Wij zetten alle mogelijkheden graag voor je op een rij!

Ook voor jouw medewerker

Voor jouw medewerkers een MoveMove-pas? Dan staan ook al deze reiskosten op één factuur. Geen losse bonnetjes en declaraties meer verwerken dus. Hallo mobiliteitsoverzicht! Download onze factsheet voor een compleet overzicht van alle voordelen. 

MoveMove op een rijtje

  • Losse tank-, parkeer- en OV-bonnetjes zijn verleden tijd!
  • Btw over reiskosten terugvragen is een fluitje van een cent
  • Een overzichtelijke administratie
  • Al je reiskosten betaal je achteraf in één keer
  • Extra diensten, zoals OV reizen, parkeren, autowassen en autovloeistoffen.

Kun jij een MoveMove-pas aanvragen?

De MoveMove-pas is voor ondernemers en kost slechts €6,95 per maand exclusief btw. Om MoveMove aan te kunnen vragen, heb je een KvK-nummer en een zakelijke betaalrekening nodig. Wij voeren een kredietcheck uit wanneer je MoveMove aanvraagt. We schieten namelijk alle reiskosten voor en moeten dus zeker weten dat je die terug kunt betalen. 

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan!

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!