icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Zo werkt MoveMove

Een overzichtelijke administratie en eenvoudig alle btw van je reiskosten terugvragen. Dat zijn de belangrijkste redenen voor het aanvragen van een tankpas. Maar MoveMove is méér dan een tankpas. Wij zetten alle mogelijkheden graag voor je op een rij!

Dag bonnen, hallo overzicht!

Met MoveMove betaal je dus voor ál je reiskosten. Van tankbeurten tot reizen met het OV, en van parkeerkosten tot elektrisch laden. Wij schieten de kosten voor. Aan het eind van de maand of week ontvang je één factuur die je via automatische incasso betaalt. Na ontvangst kun je de factuur toevoegen aan je administratie of doorsturen naar je boekhouder. Heb je medewerkers met een MoveMove-pas? Dan staan ook al deze reiskosten op één factuur. Geen bonnetjes en declaraties meer verwerken dus. Hallo overzicht! Download onze factsheet voor een compleet overzicht van alle voordelen. 

voordelen op een rij

 • Losse tank-, parkeer- en OV-bonnetjes zijn verleden tijd!
 • Btw over reiskosten terugvragen is een fluitje van een cent
 • Een overzichtelijke administratie
 • Al je reiskosten betaal je achteraf in één keer

Kun jij een MoveMove-pas aanvragen?

  De MoveMove-pas is voor ondernemers en kost slechts €6,95 per maand exclusief btw. Om MoveMove aan te kunnen vragen, heb je een KvK-nummer en een zakelijke betaalrekening nodig. Wij voeren een kredietcheck uit wanneer je MoveMove aanvraagt. We schieten namelijk alle reiskosten voor en moeten dus zeker weten dat je die terug kunt betalen. 

  Ready to MoveMove?
  Let's go!

  Voor 6.95 per maand ben je er

  Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

  6,95 per maand
  altijd opzegbaar

  Ready to MoveMove?<br />
Let's go!