icon-check icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
zo werkt 't

tanken in een handomdraai

Met de MoveMove-tankpas betaal je bij álle tankstations in Nederland. Hoe dit werkt en of je ook in het buitenland kunt betalen met de MoveMove-tankpas? We zetten het op een rij.

Tank met MoveMove

Zo betaal je met de MoveMove-tankpas in Nederland
MoveMove is onderdeel van MultiTankcard (MTC). Het MTC-logo zie bij alle tankstations in Nederland als geaccepteerd betaalmiddel. Met je MoveMove-pas kun je dus overal in Nederland betalen, zowel bij bemande als onbemande tankstations. Hoe? Zo:

  1. Haal de betaalstrip van je MoveMove-tankpas door de betaalautomaat.
  2. Geef de kilometerstand op, geef aan of het wel/niet vervangend vervoer betreft en bevestig met je pincode.
  3. Wij schieten dan de brandstofkosten voor. Vervolgens ontvang je één factuur die je via een automatische incasso betaalt. 

MoveMove-tankpas buiten Nederland
Wil jij de MoveMove-tankpas ook in het buitenland gebruiken? Geen probleem! Dit kun je aangeven als je de tankpas aanvraagt. Heb je al een nationale MoveMove-tankpas en wil je ‘m ook gebruiken over de grens? Geef het door via de selfservice portal Mobility Manager. Goed om te weten: je ontvangt dan een nieuwe tankpas.

Hoe tank je in het buitenland?
Tanken met de MoveMove-tankpas is ook in het buitenland heel eenvoudig. Op de achterkant van je tankpas zit een strip met het DKV-logo. Deze strip gebruik je om in het buitenland te betalen. Let op: bij gebruik van de DKV-strip betaal je een extra toeslag voor de verwerking van de transactie. Deze toeslag verschilt per land. Bekijk hier de informatie over de toeslagen voor de DKV-stations. Wil je weten waar je kunt betalen met de MoveMove-tankpas in Europa? Bekijk hier alle locaties.

Hoeveel kun je maximaal met de MoveMove-pas betalen?
Omdat we álle reiskosten voorschieten, zit er een limiet op de pas. Voor tanken in Nederland gelden de volgende limieten:

  • Maandelijks kun je voor maximaal € 750 tanken, dagelijks is je limiet € 150
  • Heb je meer bestedingsruimte nodig? Neem dan even contact met ons op!

Voor tanken in het buitenland zijn de volgende limieten van toepassing:

  • Dagelijks kan je voor maximaal €150 tanken, wekelijks is dit €500 en maandelijks €750. Helaas is het niet mogelijk om deze limieten te verhogen.

Tanken voor privé en zakelijk gebruik
Gebruik jij je auto privé én zakelijk? Dan kan het natuurlijk voorkomen dat je met één tank zowel privé als zakelijk reist. Herkenbaar? Lees dan de blog over hoe je hier het beste mee kunt omgaan. 

Voordelen op een rij

  • Tanken bij álle tankstations in Nederland
  • Nooit meer bonnetjes van tankbeurten bewaren
  • Eén overzichtelijke factuur met al je reiskosten
  • Geen btw-teruggave meer missen