icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
tankpas

Tanken in een handomdraai

Met de MoveMove-tankpas betaal je bij álle tankstations in Nederland en bij meer dan 55.000 tankstations in het buitenland. We zetten alle informatie hier op een rij.

MoveMove-tankpas
6.95 per maand
altijd opzegbaar

Waar kan ik de tankpas gebruiken?
MoveMove werkt op het netwerk van MultiTankcard. Dit logo zie je bij alle tankstations in Nederland als geaccepteerd betaalmiddel. Met je MoveMove-tankpas kun je dus overal in Nederland terecht, zowel bij bemande als de goedkopere onbemande tankstations. Ook kun je met onze tankpas tanken in het buitenland bij alle tankstations die zijn aangesloten bij het internationale DKV-netwerk. Check met de locator in onze app alle tankstations met vermelding van de real-time brandstofprijzen.

Hoe betaal ik met de tankpas in Nederland?

  1. Haal de betaalstrip van je tankpas door het betaalautomaat. Als je 2 magneetstrippen op de achterzijde hebt, gebruik dan de strip voor Nederland. 
  2. Vul de kilometerstand in, geef aan wel/niet vervangend vervoer en bevestig met je pincode. 
  3. Wij schieten de gemaakte kosten voor. Je ontvangt één verzamelfactuur met alle reiskosten. Die betaal je aan ons via automatische incasso. 

Gebruik de tankpas ook voor extra diensten
Naast dat je met de MoveMove-tankpas overal in Nederland kan tanken kan je ook gratis gebruikmaken van tanken in het buitenland, OV, OV-fiets, straatparkeren, parkeren in parkeergarages, wasstraat en autovloeistoffen.

Vergelijk ons met andere tankpassen
MoveMove werkt bij álle tankstations in Nederland. Daarnaast bieden we extra diensten waar we geen extra kosten voor berekenen. Je betaalt bij ons dus alleen een vast laag bedrag per maand, zonder verrassingen achteraf. Voel je dus vrij om ons te vergelijken met andere aanbieders.

Bespaar flink op brandstofkosten
Er zijn veel tankpassen die alleen werken bij een specifiek merk tankstation, zoals Shell, BP, Total, Avia, Texaco, Q8 of Esso. Zij bieden een korting op de adviesprijs. Deze adviesprijs (ook wel lijstprijs genoemd) ligt altijd hoger dan de prijs aan de pomp, waardoor de korting in de praktijk een stuk lager uitvalt. Bij MoveMove betaal je altijd de prijs van het tankstation waar je tankt. Zo kun je flink besparen door bij de goedkopere tankstations te tanken! Check de locator in onze app voor de goedkoopste tankstations bij jou in de buurt. 

Tanken voor privé en zakelijk gebruik
Gebruik jij je auto privé én zakelijk? Dan kan het natuurlijk voorkomen dat je met één tank zowel privé als zakelijk reist. Herkenbaar? Lees dan de blog over hoe je hier het beste mee kunt omgaan. 

Voordelen op een rij

  • Tanken bij álle tankstations in Nederland
  • Nooit meer bonnetjes van tankbeurten bewaren
  • Eén overzichtelijke factuur met al je reiskosten
  • Geen btw-teruggave meer missen