icon-check icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-whatsapp icon-linkedin

Kan ik de tellerstanden van tanktransacties nog wijzigen?

Dat is mogelijk! Log in op de MoveMove app met je inloggegevens. Ga vervolgens naar 'transacties' en klik op een tanktransactie om te kilometerstand nog te wijzigen. Je kunt alleen km-standen wijzigen van recente tankbeurten.

Of vraag het ons!

Neem contact met ons op en wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!

Neem contact op Neem contact op Neem contact op