icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Stuur je wagenpark (kosten)efficiënt aan

Naarmate een organisatie groeit, groeit ook het aantal reisbewegingen van de organisatie. Dit betekent vele kilometers naar klanten, klussen of kantoor. Dat is nu net niet de bedoeling. Een wagenpark  is voor een bedrijf immers een grote kostenpost. En waar veel geld naartoe gaat, kan je ook veel kosten besparen.

wagenpark

Hoe hou je grip op deze kosten? Hoe kun je besparen op brandstofkosten? Of op laadsessies? Hoe kan je inzetten op CO2 reductie? Allemaal vragen waar je als organisatie met een wagenpark dagelijks mee te maken krijgt. MoveMove kan je helpen deze vragen te beantwoorden. 

MoveMove biedt mobiliteit op één platform. Optimaal beheer- en gebruikersgemak met alle kosten in één overzicht. Met de MoveMove-pas kunnen je medewerkers overal tanken, elektrisch laden, parkeren of gebruikmaken van het openbaar vervoer. 

Alle voordelen op een rij

Overal tanken en laden
Met MoveMove tank je bij alle tankstations in Nederland en bij DKV tankstations in Europa. En met onze laadoplossingen laad je bij alle openbare laadpalen in Nederland en/of Europa. Met de MoveMove-app vind je eenvoudig het goedkoopste tankstation of een beschikbare laadpaal in de buurt. 

Alle reiskosten op één factuur
Alle reiskosten ontvang je op één factuur. Hierin zijn alle kosten en btw gespecificeerd per medewerker. Het is ook mogelijk om per vestiging of afdeling de gemaakte kosten te groeperen. Geld voorschieten, bonnetjes bewaren en apart declareren is niet meer nodig!

Extra diensten
Naast tanken en laden profiteer je van de extra diensten van MoveMove zoals OV, straatparkeren, wasstraat en autovloeistoffen.

Koppelingen met andere tools
Voor optimaal overzicht in de boekhouding kun je MoveMove integreren met je boekhoudsoftware, zoals Exact Online, SAP en Twinfield. Ook kun je je MoveMove koppelen aan een voertuigvolg-systeem, een aantal bijvoorbeelden zijn TrackJack, Verizon of Cartracker. 

Eenvoudig beheer
In onze Mobility Manager beheer je gemakkelijk de passen van alle medewerkers. Zo vraag je in deze portal eenvoudig nieuwe passen aan of zet je per medewerker diensten aan of uit. Iedere gebruiker een eigen login met eigen rechten.

Vast aanspreekpunt
Vanaf het eerste contact denkt jouw accountmanager graag met je mee over klantspecifieke wensen en oplossingen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Vraag een adviesgesprek aan.