icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

€6,95 per maand
altijd opzegbaar

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

€6,95 per maand
altijd opzegbaar

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!
Hybride

Tanken en laden voor hybride rijders

Met een hybride auto kan je zowel elektrisch laden als tanken. Wij bieden voor hybride rijders de ideale oplossing met een tankpas én een laadpas in één pakket. Hoe dit werkt? We zetten het voor je op een rij.

MoveMove-tankpas en MoveMove-laadpas
6.95 per maand
altijd opzegbaar

Alles in één pakket
Als je in het bezit bent van een hybride auto, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij MoveMove krijg je namelijk een laadpas en een tankpas in één pakket. Zo kun je elektrisch laden bij alle publieke laadpalen en tanken bij alle tankstations in Nederland. Zo heb je alles overzichtelijk geregeld bij één partij. En je ontvangt alle kosten ook op één btw-factuur. Wel zo handig voor jezelf of voor je boekhouder.

Laden bij alle laadpalen
Natuurlijk wil je elektrisch laden als dit uitkomt. Dat scheelt in de brandstofkosten en is een stuk duurzamer. Maar er is niet altijd een laadpaal beschikbaar op het juiste moment. Daarom geven we je graag via onze MoveMove app real-time advies over beschikbare laadpalen bij jou in de buurt. Je betaalt gewoon de laadkosten van de laadpaalaanbieder zonder extra roamingkosten.

Tanken bij alle tankstations
Met onze tankpas tank je moeiteloos bij alle tankstations in Nederland. Dus je hoeft nooit ver om te rijden. Je betaalt altijd de literprijs zoals die staat vermeld bij het tankstation. In onze app vind je eenvoudig alle tankstations en de real-time brandstofprijzen van dat moment. Zo kan je slim kosten besparen op jouw tankbeurten.

Gratis extra's
Naast dat je kan tanken en elektrisch laden kan je ook gratis gebruikmaken van tanken in het buitenland, OV, OV-fiets, parkeren, wasstraat en autovloeistoffen. Wil je meer weten? Scrol dan naar beneden en bekijk per dienst hoe het precies werkt.

Voordelen op een rij

  • Tanken bij álle tankstations in Nederland
  • Overal in Nederland je hybride auto laden
  • Eén overzichtelijke factuur met al je reiskosten
  • Geen btw-teruggave meer missen

Ready to MoveMove?
Let's go!

Voor 6.95 per maand ben je er

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!