icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

€6,95 per maand
altijd opzegbaar

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

€6,95 per maand
altijd opzegbaar

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!
Hybride

Laadpas hybride auto: goedkoper en sneller bij MoveMove

Rijd je een hybride auto? Dan beschik je over twee mogelijkheden: tanken en elektrisch laden. Dat is handig, want je kunt zo behoorlijk besparen op de tankkosten. Met de package deal van MoveMove kort je ook op stress, en dat rijdt een stuk lekkerder. We vertellen je graag alles over onze laadpas hybride auto. 

MoveMove-tankpas en MoveMove-laadpas
6.95 per maand
altijd opzegbaar

Ongecompliceerd rijden

Bij MoveMove hoef je niet te kiezen of delen. Met een laadpas hybride auto en een tankpas hybride auto in één pakket heb je toegang tot alle tankstations én publieke laadpalen in Nederland. Wil je ook in het buitenland tanken en laden? Dat kan met onze tankpas buitenland en EU laadpas. En omdat we houden van ongecompliceerd, ontvang je elke maand alle kosten op één (digitale) factuur. Dag papieren rompslomp! 

Makkelijk laden

Iedere hybride rijder kent de struggle: een laadpaal vinden op het juiste moment. De te rijden kilometers zijn soms langer dan gedacht. Een omleiding hier en een verkeerd genomen afslag daar; je kent het misschien wel. Deze omzwervingen brengen de meter soms sneller in het rood dan voorzien. 

Met de MoveMove app krijg je in een paar klikken advies over de beschikbare laadpalen bij jou in de buurt. Minder stress, meer inzicht en mogelijkheden tot anticiperen. Aankoppelen, wachten en opgeladen weer loskoppelen - zonder te veel te betalen. Je betaalt gewoon de laadkosten van de laadpalenaanbieder, maar dan zonder extra roamingkosten.  

Tanken bij alle tankstations

Heb je moeite met het vinden van de goedkoopste tankstations bij jou in de buurt? Vanaf nu niet meer. Open de MoveMove app en je ziet in een makkelijk overzicht waar jij in de buurt het goedkoopst tankt. Door snel inzicht in de verschillende tankmogelijkheden en -prijzen in de buurt, bespaar je aanzienlijk op de tankkosten.  

Gratis extra's

Bij MoveMove is hybride tanken en elektrisch laden met de tankpas hybride auto slimmer en goedkoper, maar er is meer. Naast de voordelen die de tankpas hybride biedt, zijn er nog meer handige extra's waarover je met de laadpas voor hybride auto’s beschikt. Zoals gratis gebruik maken van tanken in het buitenland, OV, OV-fiets, parkeren, de wasstraat en autovloeistoffen.  

Daarmee maken we hybride autorijden en hybride tanken makkelijker en kostenbesparend. Veel veilige kilometers, weinig verkeersoponthoud en een vlotte afwikkeling van de papieren gewenst! 

Voordelen op een rij

  • Tanken bij álle tankstations in Nederland
  • Overal in Nederland je hybride auto laden
  • Eén overzichtelijke factuur met al je reiskosten
  • Geen btw-teruggave meer missen

Ready to MoveMove?
Let's go!

Voor 6.95 per maand ben je er

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!