icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
Hybride

Tankpas én laadpas voor je hybride auto: goedkoper & sneller bij MoveMove

ZZP’ers en MKB’ers opgelet: rijd jij in een hybride auto? Dan heb je twee mogelijkheden: tanken en elektrisch laden. Dat is natuurlijk ideaal, want je kunt zo behoorlijk besparen op tankkosten. Met de package deal van MoveMove kort je ook op stress, want je krijgt alle kosten op 1 factuur en dat rijdt een stuk fijner. Op deze pagina vertellen we je graag alles over onze zakelijke tankpas en laadpas in één voor hybride auto’s. 

MoveMove-tankpas en MoveMove-laadpas
6.95 per maand
altijd opzegbaar

Ongecompliceerd rijden

Als ZZP’er of MKB’er met een hybride auto of wagenpark hoef je bij MoveMove niet te kiezen of delen. Met een laadpas hybride auto en een tankpas hybride auto in één pakket heb je toegang tot alle tankstations én publieke laadpalen in Nederland. Wil je ook met in het buitenland je hybride auto kunnen tanken en laden? Dat kan met onze tankpas buitenland en EU laadpas. En omdat we houden van ongecompliceerd, ontvang je elke maand alle kosten op één (digitale) factuur. Dag papieren rompslomp!

Makkelijk hybride laden

Iedere hybride rijder kent de struggle: een laadpaal vinden op het juiste moment. De te rijden kilometers zijn soms langer dan gedacht. Een omleiding hier en een verkeerd genomen afslag daar; je kent het misschien wel. Deze omzwervingen brengen de meter soms sneller in het rood dan voorzien. 

Met de MoveMove krijg je in een paar klikken advies over de beschikbare laadpalen bij jou in de buurt. Minder stress, meer inzicht en mogelijkheden tot anticiperen. Aankoppelen, wachten en opgeladen weer loskoppelen - zonder te veel te betalen. De laadkosten van de laadpalen aanbieder worden 1-op-1 doorberekend, maar dan zonder extra roamingkosten. 

Hybride Tanken bij alle tankstations

Met de MoveMove pas kun je ook je hybride tanken bij alle tankstations. Heb je moeite met het vinden van de goedkoopste tankstations bij jou in de buurt? Vanaf nu niet meer. Open de MoveMove app en je ziet in een makkelijk overzicht waar jij in de buurt het goedkoopste tankt. Door snel inzicht zijn er verschillende tankmogelijkheden en -prijzen in de buurt, bespaar je aanzienlijk op de tankkosten van je hybride auto.   

Gratis extra diensten

Hybride tanken en elektrisch laden is met de MoveMove slimmer en goedkoper, maar er is meer. Naast de voordelen die de tankpas en laadpas hybride biedt, zijn er nog meer handige extra’s bij inbegrepen. Zoals dat je met MoveMove ook gebruik kunt maken van extra diensten als tanken in het buitenland, OV, parkeren, wasstraat, autovloeistoffen en pechhulp

Daarnaast maken we hybride autorijden en hybride tanken makkelijker en kostenbesparend. Veel veilige kilometers, weinig verkeersoponthoud en een vlotte afwikkeling van je administratie gewenst! 

Voordelen op een rij

  • Geschikt voor ZZP’ers en MKB’ers
  • Tanken bij álle tankstations in Nederland
  • Overal in Nederland je hybride auto laden
  • Eén overzichtelijke factuur met al je reiskosten
  • Geen btw-teruggave meer missen

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan.

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!