icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Powered by MultiTankcard

MultiTankcard is hét betrouwbare betaalplatform en marktleider op het gebied van tankpassen en laadpassen. Met 30 jaar ervaring en 500.000 actieve passen in Nederland, weet MultiTankcard hoe de zakelijke automobilist ontzorgd wil worden op het gebied van tanken en laden. Reizen van A naar B moet gemakkelijk en slim zijn. Met gebruik van verschillende vormen van vervoer of een combinatie daarvan.

mtc

Daarom biedt MultiTankcard een mobiliteitsnetwerk aan waarop alles samenkomt. Het platform van MultiTankcard autoriseert, verwerkt en factureert alle transacties op het gebied van mobiliteit. Van tanken, laden, wassen en parkeren tot aan het gebruik van openbaar vervoer. MoveMove heeft zich aangesloten bij dit platform zodat jij zorgeloos van onze diensten gebruik kan maken. Met het voordeel van al het gebruik en al je zakelijke reiskosten op één maandelijkse factuur.
 

Ready to MoveMove?
Let's go!

Voor 6.95 per maand ben je er

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!