icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
Helaas hebben we i.v.m. bezetting een langere wachttijd bij onze telefonische helpdesk. Meer informatie

€6,95 per maand
altijd opzegbaar

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

€6,95 per maand
altijd opzegbaar

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!
Laadpas

Elektrisch laden met de zakelijke laadpas van MoveMove

Rijd je op kosten van de zaak in een elektrisch voertuig? Dan vraag je je misschien af waar je elektrisch kunt laden. MoveMove heeft het antwoord: overal in Nederland en Europa. Want met de MoveMove-laadpas op zak is elektrisch laden voor iedere milieubewuste bestuurder binnen handbereik. Net als bij verkeerslichten, beland je met de zakelijke laadpaal pas ook in een groene golf. Maar dan van vlotte handelingen. 
 

Overal toegang hebben tot de openbare laadpalen maakt elektrisch rijden stukken makkelijker. En je kunt snel weer door met MoveMove, omdat je simpelweg overal terecht kunt. Wat ook bijdraagt aan het gemak, is een overzichtelijke maandelijkse factuur die zorgt voor een vlotte afhandeling van de btw-teruggave.  

MoveMove-laadpas
6.95 per maand
altijd opzegbaar

Optimaal gebruiksgemak met de zakelijke laadpas

Tussen laadpalen onderling zit verschil. Zo bestaan er laadpalen voor snelladen en publieke laadpalen. De MoveMove-laadpas is bij al deze laadpalen te gebruiken, en je vindt alle laadpalen bij jou in de buurt in een handig overzicht op de MoveMove-app. 

Heb je thuis een laadpaal tot je beschikking? Dan koppel je de laadpas elektrische auto makkelijk aan je eigen laadpaal: deze kosten verhaal je ook op de zaak. Ben je in het buitenland? Dan kun je gebruikmaken van de MoveMove EU laadpas. En krijg toegang tot 250.000 openbare laadpalen in Europa.

Wat kost elektrisch laden met de MoveMove zakelijke laadpas?

De leveranciers van laadpalen bepalen zelf hun tarieven. Op de vraag hoeveel elektrisch laden precies kost, is dus geen eenduidig antwoord te geven. We geven je als tip mee om de prijzen van de verschillende leveranciers met elkaar te vergelijken. Check onze Laadlocator voor een overzicht van alle laadpalen en bijhorende laadtarieven. Zo kun je vooraf een inschatting maken waar je het beste kunt stoppen om te laden. 

Goed om te weten: MoveMove rekent geen toeslag over deze laadtarieven. Bij MoveMove ben je altijd goedkoper uit. 

Laadpas aanvragen

Met de MoveMove zakelijke laadpas kun je overal in Nederland terecht voor elektrisch laden. Wil je ook elektrisch laden in het buitenland? Vraag dan de EU laadpas aan. Een fijne zekerheid. Maar ook gratis gebruikmaken van OV, OV-fiets, parkeren, de wasstraat en aanschaf van autovloeistoffen vallen onder het rijtje van gemak. Scroll naar beneden voor alle ins en outs over onze aangeboden diensten, die je ook in de laadpas app terugvindt.

Wat kan ik precies met de MoveMove-app?

Soms heb je geluk, en krijg je een nog geldig parkeerkaartje van een vriendelijke passant. Maar vaker dan dat betaal je te veel voor parkeren: je benut vaak niet de volledige tijd die je betaald hebt. Zonde. Daarom start je bij MoveMove makkelijk een parkeeractie. Met de MoveMove-app regel je dat in een paar klikken. 

De goedkoopste laadtarieven vind je in onze app. Net als al je transacties, van laadsessie tot wasbeurt. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Sluit je ook aan bij MoveMove en geniet van de vele voordelen met de zakelijke laadpas voor elektrische auto’s. MoveMove brengt je verder.

Voordelen MoveMove NL laadpas

  • Overal in Nederland je elektrische auto laden
  • Gratis extra's zoals parkeren en wassen
  • Geen toeslag op laadtarieven
  • Eén overzichtelijke factuur met al je zakelijke reiskosten
  • Maximale btw-teruggave zonder losse bonnetjes

Voordelen MoveMove EU laadpas

  • Dekking op 250.000 openbare laadpalen in Europa (incl. Nederland)
  • Geen toeslag op laadtarieven
  • EU Laadpas-app om eenvoudig beschikbare laadpalen te zoeken

Ready to MoveMove?
Let's go!

Voor 6.95 per maand ben je er

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!