icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
Laadpas

Ontdek de voordelen van de MoveMove laadpas voor zakelijke rijders

Rijd je op kosten van de zaak in een elektrische auto? Dan is de zakelijke laadpas van MoveMove de ideale keuze. Deze pas werkt op alle laadpalen in Nederland en in Europa. Maar onze laadpas biedt meer voordelen dan alleen een volle accu voor je elektrische auto. Op deze pagina vertellen we je daar graag meer over.

 

MoveMove-laadpas
6.95 per maand
altijd opzegbaar

Dé MoveMove laadpas werkt op alle laadpalen

Wist je dat er tussen de laadpalen onderling een verschil zit? Zo bestaan er laadpalen voor snelladen en publieke laadpalen. De laadpas van MoveMove kun je bij al deze laadpalen gebruiken, en je vindt alle laadpalen bij jou in de buurt in een handig overzicht in de app van MoveMove.

Heb je thuis een laadpaal tot je beschikking? Dan koppel je onze laadpas eenvoudig aan je eigen thuislaadpaal: deze kosten verhaal je dan ook op de zaak. Ben je in het buitenland? Dan kun je gebruikmaken van de MoveMove EU laadpas. Zo krijg je toegang tot 250.000 openbare laadpalen in Europa.

Elektrisch laden zonder verborgen kosten

De leveranciers van laadpalen bepalen hun eigen tarieven. Daarom is er geen eenduidig antwoord te geven op de vraag hoeveel elektrisch laden precies kost. We geven je als tip mee om de prijzen van de verschillende leveranciers met elkaar te vergelijken. Check ook onze Laadlocator voor een overzicht van alle laadpalen en bijbehorende laadtarieven. Zo kun je vooraf alvast een inschatting maken waar je het beste kunt stoppen om je elektrische auto op te laden.

Handig om te weten: MoveMove berekent geen extra toeslag op de laadtarieven! Met een vast bedrag per maand voor je laadpas, weet je welke kosten je maandelijks kunt verwachten.

Handige extra diensten

Kies je voor een laadpas van MoveMove, dan profiteer je meteen ook van een aantal handige extra diensten. Zo parkeer je met de MoveMove app direct op kosten van de zaak. Ook de wasstraat, autovloeistoffen en het openbaar vervoer regel je net zo gemakkelijk. Alle gemaakte reiskosten verschijnen op één overzichtelijke btw-factuur. Handig voor je boekhouding, want je hebt geen last meer van losse bonnetjes.

MoveMove EU Laadpas

Met de zakelijke MoveMove laadpas kun je overal in Nederland terecht voor elektrisch laden. Wil je ook elektrisch laden in een ander land binnen Europa? Vraag dan de MoveMove EU laadpas aan via de Mobility Manager. Dan krijg je voor € 1,- per maand een extra laadpas waarmee je bij meer dan 250.000 laadpalen in Europa kunt laden. Ideaal voor vakantie of een zakelijke trip naar het buitenland. Download voor de beschikbare laadpalen en de tarieven de 'EU Laadpas' app in iOS of Google Play Store.

Voordelen MoveMove NL laadpas

  • Overal in Nederland je elektrische auto laden
  • Gratis extra's zoals parkeren, wassen én OV Reizen
  • Vast maandbedrag zonder verborgen kosten
  • Eén overzichtelijke btw-factuur met al je zakelijke reiskosten
  • Ook ideaal voor de hybride rijder of wagenparkbeheerders

Extra voordelen MoveMove EU laadpas

  • Dekking op 250.000 openbare laadpalen in Europa
  • Geen toeslag op laadtarieven
  • EU Laadpas-app om eenvoudig beschikbare laadpalen te zoeken

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan.

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!