icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
Laadpas

Elektrisch rijden met de zakelijke laadpas

Rijd je op kosten van de zaak in een elektrisch voertuig? Dan is de zakelijke laadpas van MoveMove de perfecte keuze. Hij werkt op alle laadpalen in Nederland en in Europa. Maar onze laadpas biedt meer voordelen dan alleen een volle accu. 

 

MoveMove-laadpas
6.95 per maand
altijd opzegbaar

Onze laadpas werkt op alle laadpalen

Tussen laadpalen onderling zit verschil. Zo bestaan er laadpalen voor snelladen en publieke laadpalen. De MoveMove-laadpas is bij al deze laadpalen te gebruiken, en je vindt alle laadpalen bij jou in de buurt in een handig overzicht op de MoveMove-app. 

Heb je thuis een laadpaal tot je beschikking? Dan koppel je onze laadpas makkelijk aan je eigen thuislaadpaal: deze kosten verhaal je dan ook op de zaak. Ben je in het buitenland? Dan kun je gebruikmaken van de MoveMove EU-laadpas. Zo krijg je toegang tot 250.000 openbare laadpalen in Europa.

Elektrisch laden zonder verborgen kosten

De leveranciers van laadpalen bepalen zelf hun tarieven. Op de vraag hoeveel elektrisch laden precies kost, is dus geen eenduidig antwoord te geven. We geven je als tip mee om de prijzen van de verschillende leveranciers met elkaar te vergelijken. Check onze Laadlocator voor een overzicht van alle laadpalen en bijhorende laadtarieven. Zo kun je vooraf een inschatting maken waar je het beste kunt stoppen om te laden. 

Goed om te weten: MoveMove berekent geen extra toeslag op de laadtarieven! Met een vast bedrag per maand, weet je welke kosten je maandelijks kunt verwachten.

Handige extra diensten

Kies je voor MoveMove, dan profiteer je meteen ook van een aantal handige extra diensten. Zo parkeer je met de MoveMove-app direct op kosten van de zaak. Ook de wasstraat, autovloeistoffen en het openbaar vervoer reken je net zo gemakkelijk af op kosten van de zaak. Alle gemaakte reiskosten kosten verschijnen op één overzichtelijke btw-factuur. Handig voor je boekhouding, zonder losse bonnetjes.

MoveMove EU Laadpas

Met de zakelijke MoveMove laadpas kun je overal in Nederland terecht voor elektrisch laden. Wil je ook elektrisch laden in het buitenland? Vraag dan de MoveMove EU laadpas aan via de Mobility Manager. Dan krijg je voor € 1,- per maand een extra laadpas waarmee je bij meer dan 250.000 laadpalen in Europa kunt laden. Ideaal voor vakantie of een zakelijke trip naar het buitenland. Download voor de beschikbare laadpalen en de tarieven de 'EU Laadpas' app in iOS of Google Play Store.

Voordelen MoveMove NL laadpas

  • Overal in Nederland je elektrische auto laden
  • Gratis extra's zoals parkeren, wassen én OV
  • Vast maandbedrag zonder verborgen kosten
  • Eén overzichtelijke btw-factuur met al je zakelijke reiskosten
  • Ook ideaal voor de hybride rijder of wagenparkbeheerders

Extra voordelen MoveMove EU laadpas

  • Dekking op 250.000 openbare laadpalen in Europa
  • Geen toeslag op laadtarieven
  • EU Laadpas-app om eenvoudig beschikbare laadpalen te zoeken

Ready to MoveMove?
Let's go!

Voor 6.95 per maand ben je er

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!