icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
Tankpas

Snel en moeiteloos tanken met de zakelijke tankpas van MoveMove

Zodra de naald van de brandstofmeter richting de E van empty wijst, wil je goedkoop tanken en de rit snel weer vervolgen. Simpel. Kilometers maken is noodzakelijk voor je werk, maar je wilt de brandstofkosten natuurlijk laag houden en eenvoudig je btw terugvragen.

MoveMove-tankpas
6.95 per maand
altijd opzegbaar

Met de MoveMove tankpas kun je voordelig tanken bij elk tankstation in Nederland en vermijd je onverwacht hoge rekeningen. Daarnaast biedt de zakelijke tankpas toegang tot meer dan 55.000 tankstations in het buitenland.

Waar gebruik ik de tankpas?

MoveMove is aangesloten op het netwerk van MultiTankcard. Daardoor kun je bij alle tankstations in Nederland tanken. Ook bij onbemande, goedkopere tankstations.

Profiteren van de tankpas stopt niet over de Nederlandse grens: ook in het buitenland kun je terecht bij tankstations die zijn aangesloten bij het internationale DKV-netwerk. Handig voor ondernemers die zaken in het buitenland doen. 

Hoe gebruik ik de MoveMove tankpas?

  1. Bied de tankpas aan door de magneetstrip door de automaat te halen. Heeft jouw pas twee magneetstrippen op de achterzijde? Dan gebruik je de strip die voor Nederland geldt. De andere magneetstrip gebruik je in de EU.
  2. Nu voer je de huidige kilometerstand in. Vervolgens geef je aan wel/niet vervangend vervoer, om met de invoer van je pincode te eindigen.
  3. Geregeld! Je ontvangt van ons elke maand één verzamelfactuur met daarop alle gemaakte reiskosten. De gemaakte kosten betalen wij aan de leveranciers en betaal je aan ons terug via automatische incasso.

Extra diensten van de tankpas

Met de MoveMove tankpas op zak profiteer je van nog meer voordelen. Zoals bijvoorbeeld reizen met OV Reizen en tanken in het buitenland. Ook kun je gratis gebruikmaken van straatparkeren en is de pas eveneens te gebruiken voor de wasstraat en autovloeistoffen

Geen verrassingen achteraf

Omdat de MoveMove tankpas in heel Nederland inzetbaar is, zit je in het vervolg een stuk zekerder achter het stuur. Er is geen man overboord als je dat goedkope tankstation in de haast voorbij rijdt, want je tankt gewoon goedkoop bij het tankstation een aantal kilometer verderop met je zakelijke tankpas.  

De MoveMove tankpas is geldig bij alle tankstations. Als je ons vergelijkt met andere aanbieders zul je zien dat je bij MoveMove het voordeligst uit bent. En over de extra diensten die je van ons krijgt rekenen we geen extra kosten. Daarmee kom je elke maand uit op een vast laag bedrag.  

Brandstofbesparing

Sommige aanbieders van tankpassen voegen alleen merk-tankstations toe aan hun selectie. Zoals bijvoorbeeld Shell, BP, Total, Avia, Texaco, Q8 of Esso. Zij hanteren een zogenoemde korting op de adviesprijs. Maar deze lijstprijs ligt altijd hoger dan de geldende prijs aan de pomp. De korting valt in de praktijk daarom een stuk lager uit.  

MoveMove rekent gewoon elke keer de pompprijs met jou af, die MoveMove in rekening gebracht krijgt. Door te tanken bij de goedkopere tankstations, bespaar je behoorlijk op je brandstofkosten. Je vindt deze goedkope tankstations gemakkelijk in onze app onder de locator zodat je nooit te duur uit bent.

Privé en zakelijk gebruik

Reis je op één tank zowel privé als zakelijk? Lees dan onze blog. Nu mag je de btw namelijk terugvragen op de aanschaf, het onderhoud en zakelijk gebruik. Maar over de privéritjes betaal je wel btw. We hebben voor je uitgezocht hoe je de bomen door het bos blijft zien in deze situatie. 

Voordelen op een rij tankpas

  • Tanken bij álle tankstations in Nederland
  • Geen bonnetjes van tankbeurten meer nodig
  • Eén overzichtelijke factuur van al je gemaakte reiskosten
  • Mis geen btw-teruggave meer

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan!

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!