icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
Tankpas

Altijd goedkoop tanken met de MoveMove tankpas

Zodra de naald van de brandstofmeter richting de E van empty wijst, wil je goedkoop tanken en de rit snel weer vervolgen. Simpel. Kilometers maken is noodzakelijk voor je werk, maar je wilt de brandstofkosten natuurlijk laag houden en brandstof besparen. 

MoveMove-tankpas
6.95 per maand
altijd opzegbaar

Met behulp van de MoveMove tankpas - die je in heel Nederland en bij elk tankstation kunt gebruiken - tank je het voordeligst. Zo sta je nooit voor onaangename verrassingen zoals onverwacht hoger uitvallende rekeningen. Met je zakelijke tankpas kun je bovendien bij meer dan 55.000 tankstations in het buitenland terecht. We hebben alle voordelen om voor MoveMove te kiezen voor je op een rij gezet.  

Waar gebruik ik de tankpas?

MoveMove is aangesloten op het netwerk van MultiTankcard. Dat betekent dat je bij alle tankstations in Nederland terecht kunt om te tanken met de MoveMove tankpas. Ook bij de onbemande, goedkopere tankstations.  

Profiteren van de tankpas stopt niet over de Nederlandse grens: ook in het buitenland kun je terecht bij tankstations die zijn aangesloten bij het internationale DKV-netwerk. Handig voor de ondernemers die zaken in het buitenland doen.  

Maak het jezelf makkelijk door de MoveMove app te downloaden op je telefoon, zodat je in de locator in een oogopslag de actuele brandstofprijzen ziet. Zo vind je altijd een goedkoop tankstation in de buurt waar jij je op dat moment bevindt en doe je aan kostenbesparing. En wist je dat al bij 30% van alle tankstations vanuit de app kan betalen? Dus niet meer langs de kassa. Kijk hier hoe dat werkt.

Hoe betaal ik met de MoveMove tankpas?

  1. Bied de tankpas aan door de betaalstrip door de betaalautomaat te halen. Heeft jouw pas twee magneetstrippen op de achterzijde? Dan gebruik je de strip die voor Nederland geldt. De andere magneetstrip gebruik je in de EU. 
  2. Nu voer je de huidige kilometerstand in. Vervolgens geef je aan wel/niet vervangend vervoer, om met de invoer van je pincode te eindigen.
  3. Geregeld! Je ontvangt van ons elke maand één verzamelfactuur met daarop alle gemaakte reiskosten. De gemaakte kosten schieten wij voor en betaal je aan ons terug via automatische incasso. 

Extra diensten van de tankpas

Met de MoveMove tankpas op zak profiteer je van nog meer voordelen. Zoals bijvoorbeeld reizen met OV of OV-fiets en tanken in het buitenland. Ook kun je gratis gebruikmaken van straatparkeren, en is de pas eveneens te gebruiken voor de wasstraat. Ook de aanschaf van autovloeistoffen kun je met de tankpas declareren. Een pas voor meerdere benodigdheden waar jij als autorijder niet zonder kunt: handig! 

Geen verrassingen achteraf

Omdat de MoveMove tankpas in heel Nederland inzetbaar is, zit je in het vervolg een stuk zekerder achter het stuur. Er is geen man overboord als je dat goedkope tankstation in de haast voorbij rijdt, want je tankt gewoon goedkoop bij het tankstation een aantal kilometer verderop met je zakelijke tankpas.  

De MoveMove tankpas is geldig bij alle tankstations. Als je ons vergelijkt met andere aanbieders zul je zien dat je bij MoveMove het voordeligst uit bent. En over de extra diensten die je van ons krijgt rekenen we geen extra kosten. Daarmee kom je elke maand uit op een vast laag bedrag.  

Brandstofbesparing

Sommige aanbieders van tankpassen voegen alleen merk-tankstations toe aan hun selectie. Zoals bijvoorbeeld Shell, BP, Total, Avia, Texaco, Q8 of Esso. Zij hanteren een zogenoemde korting op de adviesprijs. Maar deze lijstprijs ligt altijd hoger dan de geldende prijs aan de pomp. De korting valt in de praktijk daarom een stuk lager uit.  

Bij MoveMove betaal je gewoon elke keer de pompprijs. Door te tanken bij de goedkopere tankstations, bespaar je behoorlijk op je brandstofkosten. Je vindt deze goedkope tankstations gemakkelijk in onze app onder de locator zodat je nooit meer teveel betaalt. 
 

Privé en zakelijk gebruik

Reis je op één tank zowel privé als zakelijk? Lees dan onze blog. Nu mag je de btw namelijk terugvragen op de aanschaf, het onderhoud en zakelijk gebruik. Maar over de privéritjes betaal je wel btw. We hebben voor je uitgezocht hoe je de bomen door het bos blijft zien in deze situatie. 

Voordelen op een rij tankpas

  • Tanken bij álle tankstations in Nederland
  • Geen bonnetjes van tankbeurten meer nodig
  • Eén overzichtelijke factuur van al je gemaakte reiskosten
  • Mis geen btw-teruggave meer

Ready to MoveMove?
Let's go!

Voor 6.95 per maand ben je er

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!