icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
Helaas hebben we i.v.m. bezetting een langere wachttijd bij onze telefonische helpdesk. Meer informatie

€6,95 per maand
altijd opzegbaar

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

€6,95 per maand
altijd opzegbaar

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

MoveMove maakt besparen mogelijk

Als MKB-ondernemer wil je het maximale uit je onderneming halen. Als onderneming wil je de focus leggen op de zaken waar je echt goed in bent. Jouw wagenpark is hoogstwaarschijnlijk slechts een middel om dit doel te realiseren. Wel heb je inmiddels een aantal bedrijfswagens rondrijden en weet je dat je met slim en goed wagenparkbeheer flink kosten en tijd kunt besparen.

Neem bijvoorbeeld de brandstofkosten. Door te sturen op de brandstofkosten kan je veel euro’s besparen voor je onderneming. Bij MoveMove betaal je in Nederland altijd de actuele pompprijzen. Doordat alle tankstations onze tankpassen accepteren, heb jij zelf de keuze waar je tankt. Zo kan je echt voor het goedkoopste tankstation kiezen. Maar kan jij als werkgever ook bepalen om dure tankstations langs de snelweg of premium brandstoffen te blokkeren om zo kosten te besparen. En met onze rapportages en alert service hou je real-time grip op de gemaakte kosten per medewerker. 

Als MKB-ondernemer heb jij wellicht ook al een aantal elektrische voertuigen rondrijden of denk jij op zijn minst na over het moment van overstappen naar elektrisch rijden. Onze laadpassen bieden dezelfde voordelen als onze tankpassen. Dus overal laden in Nederland. Ook bieden we een OV-kaart aan als duurzaam alternatief voor de auto. 
 

Alle voordelen op een rij

Overal tanken en laden
Met MoveMove tank je bij alle tankstations in Nederland en bij DKV tankstations in Europa. En met onze laadpas laad je bij alle openbare laadpalen in Nederland. Met de MoveMove-app vind je eenvoudig het goedkoopste tankstation of een beschikbare laadpaal in de buurt. 
 

Alle reiskosten op één factuur
Alle reiskosten ontvang je op één factuur. Hierin zijn alle kosten en btw gespecificeerd per medewerker. Het is ook mogelijk om per vestiging of afdeling de gemaakte kosten te groeperen. Geld voorschieten, bonnetjes bewaren en apart declareren is niet meer nodig!
 

Extra diensten
Naast tanken en laden profiteer je van de gratis extra diensten van MoveMove zoals tanken in het buitenland, OV, straatparkeren, wasstraat en autovloeistoffen.
 

Koppelingen met andere tools
Voor optimaal overzicht in de boekhouding kun je MoveMove integreren met je boekhoudsoftware, zoals Exact Online, SAP en Twinfield. Ook kun je je MoveMove koppelen aan een voertuigvolg-systeem, zoals TrackJack, Verizon of Cartracker. 
 

Eenvoudig beheer
In onze Mobility Manager beheer je gemakkelijk de passen van alle medewerkers. Zo vraag je in deze portal eenvoudig nieuwe passen aan of zet je per medewerker diensten aan of uit.
 

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Vraag een adviesgesprek aan.