icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

MoveMove maakt besparen mogelijk voor het MKB

Als MKB-ondernemer wil je natuurlijk het maximale uit je onderneming halen. Je wilt als onderneming focussen op zaken waar je echt goed in bent. Jouw wagenpark is waarschijnlijk slechts een middel om dit doel te realiseren. Wel heb je vast al een aantal bedrijfswagens rondrijden. Maar wist je dat je met een slim en goed wagenparkbeheer als MKB’er flink kunt besparen op kosten en tijd? Op deze pagina vertellen we je graag meer over onze MoveMove tank- en laadpas voor het MKB.

Besparen op brandstofkosten
Neem bijvoorbeeld de brandstofkosten. Door te sturen op de brandstofkosten kan je veel euro’s besparen voor je onderneming. MoveMove hanteert in Nederland altijd de actuele pompprijzen. Doordat alle tankstations onze MoveMove tankpassen accepteren, heb jij zelf de keuze waar je tankt. Zo kan je echt voor het goedkoopste tankstation kiezen. Maar je kunt ook als werkgever ervoor kiezen om dure tankstations langs de snelweg of premium brandstoffen te blokkeren om zo op kosten te besparen. En met onze rapportages en alert service hou je real-time grip op de gemaakte kosten per medewerker. 

Maximale btw-teruggave 
Als MKB-ondernemer heb jij wellicht ook al een aantal elektrische voertuigen rondrijden of denk je na de overstap naar elektrisch rijden. Onze zakelijke laadpassen bieden dezelfde voordelen als onze tankpassen. Dus overal laden in Nederland. Ook bieden we OV Reizen aan via de app als duurzaam alternatief voor de auto. Ook deze kosten verschijnen op onze maandelijkse btw-factuur. Ideaal voor maximale btw-teruggave! 
 

Alle voordelen voor jou als MKB ondernemer op een rij

1. Overal tanken en laden
Met MoveMove tank je bij alle tankstations in Nederland en bij DKV tankstations in Europa. En met onze MKB laadpas laad je bij alle openbare laadpalen in Nederland. Met de MoveMove-app vind je eenvoudig het goedkoopste tankstation of een beschikbare laadpaal in de buurt.

2. Alle reiskosten op één factuur
Ook wordt je boekhouding als MKB’er met de MoveMove pas een stuk minder arbeidsintensief. Alle reiskosten ontvang je op één factuur. Hierin zijn alle kosten en btw-bedragen gespecificeerd per medewerker. Het is ook mogelijk om per vestiging of afdeling de gemaakte kosten te groeperen. Geld voorschieten, bonnetjes bewaren en apart declareren is niet meer nodig! 

3. Extra diensten
Naast tanken en laden profiteer je ook als MKB’er van de gratis extra diensten van MoveMove zoals tanken in het buitenland, OV, straatparkeren, wasstraat, autovloeistoffen en nog véél meer.

4. Koppelingen met andere tools
Als MKB’er wil je natuurlijk een optimaal overzicht in je boekhouding. Daarom kun je MoveMove integreren met je boekhoudsoftware, zoals Exact Online, SAP en Twinfield. Ook kun je je MoveMove koppelen aan een voertuigvolgsysteem, zoals TrackJack, Verizon of Cartracker.

5. Eenvoudig beheer
Als MKB-ondernemer kan je je tijd natuurlijk wel beter gebruiken dan aan de boekhouding. In onze Mobility Manager beheer je daarom gemakkelijk de passen van al jouw medewerkers. Ook vraag je in deze portal eenvoudig nieuwe passen aan of zet je per medewerker in één klik op de knop diensten aan of uit. Eenvoudig én snel!

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Vraag een adviesgesprek aan.