icon-check icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-whatsapp icon-linkedin
Partner

Kilometerregistratie van TrackJack

MoveMove heeft een samenwerking met TrackJack. Zij bieden een heel handig voertuigvolgsysteem aan: perfect voor de zakelijke automobilist. Je kunt de MoveMove tankpas koppelen aan een TrackJack account, waardoor je profiteert van allerlei voordelen.
 

Kilometerregitratie van TrackJack
Een kilometerregistratie kan je natuurlijk in een schriftje bijhouden, maar dit kost een hoop tijd en de kans op fouten of het vergeten van ritten is groot. TrackJack heeft hier een handige oplossing voor. Een GPS rittenregistratiesysteem in de auto die automatisch al je ritten registreert. Je logt in via een online applicatie en ziet hier je volledige rittenregistratie die je gemakkelijk download. Koppel MoveMove aan TrackJack en maak gebruik van nog meer voordelen! 

Meer inzicht in brandstofverbruik en kosten
Koppel MoveMove aan je rittenregistratie van TrackJack en profiteer van nieuwe inzichten in je TrackJack dashboard: 

  • De naam en het adres van het tankstation.
  • De hoeveelheid getankte liters en een rapportage op gemiddelde brandstofverbruik per kilometer.
  • Het tankbedrag per tankbeurt met rapportage op gemaakt kosten voor zakelijke en privé kilometers.

Lees meer over hoe je de koppeling activeert tussen MoveMove en TrackJack.

Bespaar al snel honderden euro’s per jaar
Als je je auto privé én zakelijk gebruikt dan is het vaak interessant om de BTW terug te vragen op het zakelijke gebruik van je auto. Dit kun je alleen doen met een sluitende kilometerregistratie en een overzicht van alle gemaakte kosten zoals tankkosten, onderhoud, wasbeurten, etc. Door de gegevens van MoveMove automatisch te koppelen aan je rittenregistratie heb je direct alle gegevens inzichtelijk voor de fiscus. Zo bespaar je al snel honderden euro’s per jaar! Bekijk de voordelen van kilometerregistratie.

Speciale korting op TrackJack voor MoveMove klanten
Wil je je MoveMove tankpas integreren met je rittenregistratie en gebruikmaken van een rittenregistratiesysteem? Goed nieuws! MoveMove klanten ontvangen krijgen korting bij TrackJack. Je ontvangt dit aanbod per e-mail bij bestelling van een MoveMove-pas of stuur een e-mail naar movemove@trackjack.nl. Lees meer over de werking en mogelijkheden van de kilometerregistratie van TrackJack.