icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Park-Line klant? Ontdek de eenvoud van MoveMove!

Parkeren

Dag bonnen, hallo overzicht via de mobiliteitsopties van MoveMove! In samenwerking met Park-Line bieden wij jou een exclusieve kennismakingskorting aan op de tank- & laadpas(sen).

Wat kan jij bij MoveMove verwachten?

  • Al je zakelijke reiskosten op één factuur
  • Maximale btw-teruggave
  • Gratis extra's zoals Parkeren, Wassen én OV Reizen
  • Oók te gebruiken in Europa met een EU upgrade
  • Een support-team dat voor jou klaarstaat

Speciaal ontworpen om ZZP'ers en MKB'ers te ondersteunen in een effectieve manier van zakelijk reizen. Een overzichtelijke administratie en eenvoudig alle btw van je reiskosten terugvragen. Dat zijn de belangrijkste redenen voor het aanvragen van een tank- of laadpas.

De MoveMove-pas is voor ondernemers en kost slechts €6,95 per maand exclusief btw. Om MoveMove aan te kunnen vragen, heb je een KvK-nummer en een zakelijke betaalrekening nodig. Wij voeren een kredietcheck uit wanneer je MoveMove aanvraagt. We schieten namelijk alle reiskosten voor en moeten dus zeker weten dat je die terug kunt betalen.