icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
nieuws
12 oktober 2018

Werkgever ontmoedigt vaak autogebruik

We hebben onder 1000 Nederlanders onderzoek gedaan naar de mobiliteit in ons land. Wat blijkt: werkgevers ontmoedigen vaak het autogebruik van hun medewerkers.

Uit onderzoek van MoveMove blijkt dat de meerderheid van de Nederlandse werknemers (55 procent) aangeeft dat de werkgever het vaker laten staan van de auto stimuleert, bijvoorbeeld door middel van een fietsplan, de mogelijkheid om thuis te werken of een (betere) vergoeding voor het reizen met het openbaar vervoer. Vraag Nederlanders naar hun ideeën om de mobiliteit te verbeteren en dus ook minder met de auto te reizen, en het goedkoper maken van het OV staat met stip op één; 60 procent vindt dat het OV goedkoper moet worden. Ook béter openbaar vervoer, thuiswerken en flexibel werken worden als oplossingen aangedragen.

 

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan.

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!