icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
nieuws
15 januari 2019

Partnership TrackJack en MoveMove

MoveMove en TrackJack, specialist in GPS-oplossingen, zijn een samenwerking aangegaan om zakelijke reizigers nog beter van dienst te kunnen zijn. Dankzij een koppeling tussen de allround mobiliteitsdienst MoveMove en het GPS kilometerregistratiesysteem van TrackJack, profiteren zakelijke reizigers van een geautomatiseerde en gedetailleerde administratie van ál hun reiskosten.

MultiTankcard (MTc), eigenaar van MoveMove, is marktleider in Nederland in mobiliteitsoplossingen. Met ruim 45.000 aansluitingen behoort TrackJack op zijn beurt tot de grootste spelers in de Nederlandse markt op het gebied van rittenregistraties, GPS track & trace en Fleet Management. 

Aangifte omzetbelasting
De samenwerking tussen de twee partijen bestaat uit een koppeling tussen beide systemen. Hierdoor verloopt de kilometerregistratie van autoritten geautomatiseerd en worden alle reiskosten inzichtelijk gemaakt. Daarbij worden ook de zakelijke kosten van privékosten gescheiden, waardoor de aangifte omzetbelasting (btw) voor ondernemers een fluitje van een cent wordt. 

Na de succesvolle lancering van MoveMove begin 2018, wil MTc nu extra diensten bieden in samenwerking met relevante partners . “TrackJack is een innovatieve GPS-specialist met klanten door heel Europa”, vertelt Patrick Roozeman, directeur van MTc. “Dankzij de samenwerking bieden we onze gezamenlijke klanten nog meer waarde.”

Kilometeradministratie
Uit recent onderzoek van MoveMove en Inforesult blijkt dat 64 procent van de zakelijke rijders in Nederland een vorm van administratie bijhoudt, bijvoorbeeld met betrekking tot benzinekosten en afgelegde kilometers. TrackJack werkt met een GPS kilometerregistratiesysteem, waardoor alle autoritten automatisch worden vastgelegd. Ook krijgen zakelijke reizigers inzicht in de hoeveelheid getankte liters en het gemiddelde brandstofverbruik per kilometer.

“Als je je auto privé én zakelijk gebruikt dan is het vaak interessant om de btw terug te vragen op het zakelijke gebruik van je auto”, vertelt Roozeman. “Dit kan alleen met een sluitende kilometerregistratie en een overzicht van alle gemaakte kosten zoals tankkosten, onderhoud en wasbeurten. Door de koppeling tussen MoveMove en TrackJack hebben zakelijke rijders alle gegevens automatisch inzichtelijk voor zichzelf en de fiscus. Zo zijn honderden euro’s per jaar te besparen. Een handmatige registratie in een schriftje of een app is nu echt niet meer nodig.” 

Met MoveMove introduceerde MTc de eerste totaaloplossing voor zakelijk reizen in Nederland. De mobiliteitsoplossing verzamelt alle gemaakte reiskosten in één overzicht: OV, fiets, taxi, tanken en aanvullende autodiensten, zoals parkeren en carwash. Dit biedt ondernemers (en hun medewerkers) aanzienlijk meer flexibiliteit dan een traditionele tankpas.

 

 

 

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan.

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!