icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
nieuws
08 mei 2018

MoveMove de campagne

Tank-, trein- en taxipasaanbieder MultiTankcard presenteert een nieuwe pas speciaal voor zzp’ers en mkb’ers en doet dat met een grote campagne. MoveMove maakt hierbij gebruik van uitingen in buitenreclame en online en op de radio hoor je over ‘movemoven’ (commercial onderaan dit bericht). MoveMove wordt neergezet als een werkwoord. Er is gekozen voor een rapnummer om het merk MoveMove als werkwoord te laden. Bewegen is hierbij de rode draad.

Rapper

De buitenreclame zie je op plekken waar veel zakelijke reizigers komen: op tankstations, langs snelwegen en op NS-stations. In de radiocommercial vertelt rapper Insayno waar je allemaal heen kunt met zo’n MoveMove-tankpas.

Marketingmanager MoveMove, Roeland Rohof: ‘Voor steeds meer reizigers is het logisch om per situatie te kunnen bepalen hoe zij reizen: met de auto, het OV, met de fiets of met een combinatie van vervoermiddelen. Het administratieve gedoe dat hierbij komt kijken, hebben we opgelost door alle zakelijke reiskosten op één maandfactuur te bundelen’.

Vertrouwen

Rohof wil een merk neerzetten dat vertrouwd wordt voor mensen die dagelijks reizen voor hun werk: ‘We zijn met deze campagne losgekomen van functionele behoeftes, USP’s en bulletpoints, want dat zie je al zo vaak in b2b-uitingen. MoveMove is een merk dat voor zakelijke reizigers vertrouwd en vanzelfsprekend moet gaan worden. Brand awareness is veel belangrijker’.

Radiocommercial MoveMove

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan!

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!