icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
nieuws
04 juli 2018

Handige vakantiechecklist van Profile

Ga je deze zomer op vakantie met de auto? Zorg er dan voor dat jouw auto helemaal klaar is voor een zorgeloze vakantie. Bekijk deze handige checklist van Profile. Een hoop dingen kun je zelf doen!

Tanken met je tankpas
Bekijk op de achterzijde van je tankpas of er een DKV-logo op staat vermeld. In dat geval heb je ook 2 magneetstrippen op de achterzijde: 1 voor nationaal tanken en 1 voor tanken in het buitenland. Deze laatste magneetstrip werkt bij alle tankstations die zijn aangesloten bij het DKV-netwerk.

Vakantiechecklist
Natuurlijk is het verstandig om je auto te controleren op een aantal punten, zodat de kans op een pechgeval minimaal is. Daarnaast zijn er in elk land ook andere verkeersregels waar je rekening mee moet houden. Wist je bijvoorbeeld dat in sommige landen, zoals Hongarije en Bulgarije, het maximale toegestane alcoholpromillage 0,0% is? Bekijk alle info & tips op de vakantiechecklist van Profile.

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan!

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!