icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
nieuws
01 maart 2018

Alle vormen van mobiliteit gebundeld in één pas

Daar waar de meeste autopassen zich richten op tankbeurten voor leaserijders, biedt MoveMove van MultiTankcard (MTc) nu één pas voor alle vormen van mobiliteit en de verwerking van daaraan gerelateerde kosten.

Ondernemers die niet alleen per auto reizen, vallen met het huidige aanbod buiten de boot en kampen met een wildgroei aan bonnetjes en pasjes. MTc, aanbieder van mobiliteitspassen, forceert met de introductie van MoveMove een doorbraak voor ondernemers én hun boekhouders. Ondernemers willen meer flexibiliteit in hun mobiliteitskeuzes, zonder additionele rompslomp”, vertelt Patrick Roozeman, directeur van MTc. “Zij willen eenvoud in aanvraag, en inzicht voor de administratie en btw-teruggave.”

Duurzaam reizen

MoveMove geeft ondernemers en kleinere bedrijven totale flexibiliteit over hun manier van reizen. Met of zonder auto. Alle gemaakte reiskosten worden maandelijks samengevat in één overzicht: het OV, de fiets, de taxi, tanken (overal in Nederland) en aanvullende autodiensten, zoals parkeren en carwash. “Wij faciliteren de wens om duurzamer te reizen, zonder aan gemak te hoeven inleveren”, zegt Roozeman. “MoveMove is de eerste totaaloplossing voor kleine ondernemers. Daar zijn we best trots op.” MoveMove is ook bij uitstek geschikt voor ondernemers die hun privéauto zakelijk gebruiken en werknemers die geen auto nodig hebben.

Geen borg en maandelijks opzegbaar

“Met MoveMove spelen we in op de wensen en behoeften van de moderne zakelijke markt,” vervolgt Roozeman. Aanvragen is een koud kunstje en de prijsstelling helder: €5,95 per pas per maand. All-in en zonder voorschot of borg. Ook is het abonnement per maand opzegbaar; uniek in de wereld van mobiliteitspassen. Via het online dashboard krijgen gebruikers inzicht in de gemaakte kosten, ook per medewerker.

MoveMove-facturen rollen zo het boekhoudsysteem in. Roozeman: “Met MoveMove hebben ondernemers de mobiliteitskosten van alle werknemers maandelijks in één overzicht en op één factuur. Niet alleen hebben zij zo meer inzicht en overzicht, ook maken we het leven van boekhouders een stuk aangenamer. We slaan twee vliegen in één klap.”

MoveMove - De Tankpas voor het ZZP en MKB.

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan!

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!