icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Wat kost elektrisch laden?

Elektrisch laden kan in kosten variëren. Gemiddeld kost elektrisch laden bij een publieke laadpaal € 0,51 per Kwh (januari 2023). Elektrisch snelladen langs de snelweg behoort ook tot de mogelijkheden en is qua kosten iets duurder. Je betaalt dan gemiddeld € 0,84 per Kwh (januari 2023). Thuisladen is doorgaans goedkoper dan publiek en snelladen, maar hangt af van de prijs in je energiecontract of je variabele Kwh-tarieven. Ook kunnen zonnepanelen heel rendabel zijn als je veel thuislaadt. Door de onzekerheid in de energiemarkt kunnen de huidige tarieven snel wijzigen.

Hoe duur elektrisch laden is, dat is ook afhankelijk van de laadpaalaanbieder, locatie, tijdstip en het laadpaaltype. De aanbieder kan naast een kWh-prijs, ook een starttarief hanteren per laadsessie. Voordat je een vast oplaadpunt kiest, raden wij je aan om wat laadpunten met elkaar te vergelijken. Via onze laadlocator in de app vind je een overzicht van alle laadpalen en bijbehorende laadtarieven.

Naast bovenstaande kosten voor elektrisch laden komen je abonnementskosten er nog bij. Je laadpas kun je gratis aanvragen binnen het MoveMove-pakket van €6,95 per maand. Met de MoveMove pas kun je naast elektrisch laden ook gebruikmaken van andere extra diensten, zoals ov-reizen, straatparkeren en je auto wassen in de wasstraat. Alle gemaakte kosten ontvang je op één overzichtelijke factuur.

Wil je elektrisch laden in het buitenland? Vraag dan de MoveMove EU Laadpas aan via de Mobility Manager. Dan krijg je voor € 1,- extra per maand (excl. btw) een laadpas waarmee je bij meer dan 250.000 laadpalen in Europa kunt laden, ook in Nederland. Ideaal voor vakantie of een zakelijke trip naar het buitenland. Download de 'EU Laadpas' app in iOS of Google Play Store voor de aangesloten laadpalen en de tarieven die gelden voor dit type laadpas.

Let op: er worden soms prijzen vermeld op laadpalen. Deze prijzen kunnen afwijken van de prijzen die wij vermelden in onze Laadlocator of EU Laden app.

cs team
Bel de servicedesk

Je kunt ons morgen weer bereiken van 09:00 - 17:00 uur

Vandaag beschikbaar tot 17:00 uur

Wij zijn vandaag gesloten

023 201 62 01
Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact op

Laat je gegevens achter
Of stuur ons een e-mail

we beantwoorden je graag!

klantenservice@movemove.com

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan!

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!