icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

€6,95 per maand
altijd opzegbaar

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

€6,95 per maand
altijd opzegbaar

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

Wat kost elektrisch laden?

De prijs voor het elektrisch laden is afhankelijk van het type laadpas, de laadpaalaanbieder, de locatie, tijdstip en het laadpaaltype. De aanbieder kan naast een kWh-prijs, ook een starttarief hanteren per laadsessie. Voordat je een vast oplaadpunt kiest, raden wij je aan om wat laadpunten met elkaar te vergelijken. Via onze Laadlocator vind je een overzicht van alle laadpalen en de bijhorende laadtarieven voor onze nationale MoveMove-laadpas.

Wil je elektrisch laden in het buitenland? Vraag dan de MoveMove EU Laadpas aan via de Mobility Manager. Dan krijg je voor € 1,- extra per maand (excl. btw) een laadpas waarmee je bij meer dan 250.000 laadpalen in Europa kunt laden, ook in Nederland. Ideaal voor vakantie of een zakelijke trip naar het buitenland. Download de 'EU Laadpas' app in iOS of Google Play Store voor de aangesloten laadpalen en de tarieven die gelden voor dit type laadpas.

Let op: er worden soms prijzen vermeld op laadpalen. Deze prijzen kunnen afwijken van de prijzen die wij vermelden in onze Laadlocator of EU Laden app.

cs team
Bel de servicedesk

Je kunt ons morgen weer bereiken van 08:30 - 17:00 uur

Vandaag beschikbaar tot 17:00 uur

Wij zijn vandaag gesloten

023 201 62 01
Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact op

Laat je gegevens achter
Of stuur ons een e-mail

we beantwoorden je graag!

klantenservice@movemove.com

Ready to MoveMove?
Let's go!

Voor 6.95 per maand ben je er

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!