icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Kan ik met de MoveMove-laadpas ook laden op mijn eigen thuislaadpaal?

Het is vaak mogelijk om onze nationale laadpas te koppelen aan je thuislaadpaal. Op deze manier kun je ook de gemaakte thuislaadkosten verzamelen op de factuur van de zaak. Vaak biedt de laadpaalleverancier dan ook een dienst aan om deze thuislaadkosten weer aan jou te vergoeden. Neem contact op met je thuislaadpaalleverancier voor extra informatie hierover. 

Maak je gebruik van onze internationale MoveMove EU Laadpas? Check dan eerst bij je thuislaadpaalleverancier of deze laadpas aan hun thuislaadpalen gekoppeld kan worden.

Let op: onze laadpassen werken helaas niet op de thuislaadpalen van Shell Recharge (voorheen NewMotion). We adviseren om hier een aparte laadpas van Shell Recharge voor te gebruiken. Deze bestel je via de Mobility Manager voor €3,- per maand (excl. btw). Wij zorgen er dan voor dat ook deze transacties verschijnen op de verzamelfactuur van je bedrijf.

cs team
Bel de servicedesk

Je kunt ons morgen weer bereiken van 09:00 - 17:00 uur

Vandaag beschikbaar tot 17:00 uur

Wij zijn vandaag gesloten

023 201 62 01
Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact op

Laat je gegevens achter
Of stuur ons een e-mail

we beantwoorden je graag!

klantenservice@movemove.com

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan.

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!