icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Laden in het buitenland

NL-MTE: laden in Europa. Dekking bij circa 250.000 laadpalen in Europa. In de app stores vindt u onder de zoekterm “EU laadpas” de app van onze partner Last Mile Solution die u helpt om eenvoudig in Europa een laadpaal in uw omgeving of op de route te vinden. (Google Play en App Store).

Let op: met een laadsleutel voor laden in Europa (NL-MTE) zijn PowerD en Tesla niet beschikbaar.

Shell Recharge (NL-TNM) De laadpas van Shell kan in het buitenland gebruikt worden. Alle beschikbare laadpunten in het buitenland staan op de website met laadpalen van Shell ReCharge. Je kunt ook de EV Charging by Shell ReCharge-app via de Google Play of App Store downloaden. Deze app is bedoeld voor bestuurders met een Shell ReCharge-laadpas.

Het algemene advies is om in het buitenland ook altijd een creditcard mee te nemen, deze kan je in noodgevallen aan een app koppelen mocht er een afwijkende app op een laadpaal staan. Vaak wordt hiernaar verwezen via een QR-code op de laadpaal.

Ben je niet zelf verantwoordelijk voor het betalen van de factuur? Vraag dan eerst aan je wagenparkbeheerder of je van laden in het buitenland gebruik mag maken op kosten van de zaak. Het is helaas niet mogelijk om op basis van onze factuur de BTW terug te vragen van laden in het buitenland. 

 

cs team
Bel de servicedesk

Je kunt ons morgen weer bereiken van 09:00 - 17:00 uur

Vandaag beschikbaar tot 17:00 uur

Wij zijn vandaag gesloten

023 201 62 01
Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact op

Laat je gegevens achter
Of stuur ons een e-mail

we beantwoorden je graag!

klantenservice@movemove.com

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan.

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!