icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Waarom een tankpas van MoveMove?

Je kunt met de tankpas van MoveMove zelf bepalen waar je tankt en daarvoor hoef je geen tankbonnetjes meer te bewaren. Met de MoveMove tankpas verschijnen aan het eind van de maand of week op één gespecificeerd overzicht. Ideaal toch? Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan. Je krijgt bovendien ook één factuur van alle kosten toegestuurd, hier vallen eventuele kosten van de extra diensten ook onder. Je kunt de MoveMove pas ook voor je zakelijke OV-reizen, de wasstraat en of straatparkeren gebruiken. Ook dit is een reden waarom je de tankpas van MoveMove wilt gebruiken. 

De kosten van de MoveMove tankpas worden via een automatische incasso afgeschreven en de factuur kun je direct uploaden in de boekhoudsoftware. Of je kunt de factuur meteen doorsturen naar je boekhouder voor de btw-teruggave. Dat bespaart je veel tijd en zorgt voor maximale btw-aftrek.

cs team
Bel de servicedesk

Je kunt ons morgen weer bereiken van 09:00 - 17:00 uur

Vandaag beschikbaar tot 17:00 uur

Wij zijn vandaag gesloten

023 201 62 01
Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact op

Laat je gegevens achter
Of stuur ons een e-mail

we beantwoorden je graag!

klantenservice@movemove.com

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan!

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!