icon-check icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
zo werkt 't

Tanken in Europa

Wil jij de MoveMove-tankpas ook in het buitenland gebruiken? Geen probleem! Betaal eenvoudig al je tankbeurten bij DKV tankstations in Europa. Lees hieronder hoe tanken in het buitenland precies werkt. 

Tanken met Movemove in Europa

Hoe vraag ik de MoveMove-tankpas buiten Nederland aan?
Dit kun je aangeven als je de tankpas aanvraagt. Heb je al een nationale MoveMove-tankpas en wil je ‘m ook gebruiken over de grens? Geef het door via de selfservice portal Mobility Manager. Goed om te weten: je ontvangt dan een nieuwe tankpas.

Hoe werkt tanken in het buitenland?
Tanken met de MoveMove-tankpas is ook in het buitenland heel eenvoudig. Op de achterkant van je tankpas zit een strip met het DKV-logo. Deze strip gebruik je om in het buitenland je tankbeurten te betalen. Let op: bij gebruik van de DKV-strip betaal je een extra toeslag voor de verwerking van de tanktransactie. Deze toeslag verschilt per land. Bekijk hier de informatie over de toeslagen voor de DKV-tankstations. Wil je weten waar je kunt betalen met de MoveMove-tankpas in Europa? Bekijk hier alle locaties.

Hoeveel kun je maximaal met de MoveMove-tankpas in het buitenland betalen?
Voor tanken in het buitenland zijn de volgende limieten van toepassing:

  • Dagelijks kan je voor maximaal €150 tanken, wekelijks is dit €500 en maandelijks €750. Helaas is het niet mogelijk om deze limieten te verhogen.

Tanken voor privé en zakelijk gebruik
Gebruik jij je auto privé én zakelijk? Dan kan het natuurlijk voorkomen dat je met één tank zowel privé als zakelijk reist. Herkenbaar? Lees dan de blog over hoe je hier het beste mee kunt omgaan. 

Voordelen op een rij

  • Tanken bij álle DKV tankstations in Europa
  • Nooit meer bonnetjes van tankbeurten bewaren
  • Eén overzichtelijke factuur met al je reiskosten
  • Geen btw-teruggave meer missen
Tanken in het buitenland met je MoveMove-tankpas