icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Welk limiet zit er op mijn pas en hoe kan ik deze wijzigen?

In Mobility Manager kan je het limiet terugvinden welke voor jouw pas van toepassing is. Wil jij je limiet wijzigen? Ook dat kan in Mobility Manager.

Hoe werken limieten?

Op het moment dat een transactie wordt afgerekend, zal het systeem automatisch terugrekenen. Bij een weekfactuur 24 uur en 7 dagen (7x24 uur) en bij maandfactuur 24 uur en 30 dagen (30x24 uur). Alle transacties die in deze periode al zijn afgerekend, worden meegenomen in de berekening. 

Indien het totaalbedrag van al deze transacties, inclusief de nog nieuwe af te rekenen transactie binnen deze limieten valt, kan de transactie met succes worden afgerekend. 

Indien het totaalbedrag één van deze limieten overschrijd, wordt de transactie afgekeurd en dient er op een andere wijze te worden betaald. 

Wil je een hoger limiet? 

Dan kun je deze verhogen door extra borg te betalen of de frequentie van je factuur te wijzigen. 

Voor meer informatie, stuur een e-mail naar klantenservice@movemove.com o.v.v. je relatienummer, het kenteken en de gewenste limiet. 

cs team
Stuur ons een email.

We beantwoorden je graag!

klantenservice@movemove.com

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan.

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!