icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Werkt mijn pas ook in het buitenland?

De MoveMove tankpas is te gebruiken in het buitenland (EU) als je beschikt over twee zwarte metaalstrippen op de achterkant van jouw tankpas. De strip met het DKV-logo gebruik je voor internationaal tanken. Om in het buitenland te kunnen tanken moeten de tankstations wel aangesloten zijn bij het DKV-netwerk. Dat zijn er in totaal al meer dan 55.000. Bekijk hier informatie over de toeslagen voor DKV stations. In de Benelux worden doorgaans de officiële lijstprijzen berekend en in de andere EU landen betaal je meestal de goedkopere pompprijs. De tarieven zijn altijd inclusief de btw van het betreffende land.

Let op onderstaande informatie! Niet elke betaalautomaat op de pomp heeft een magneetstrip-lezer.  Als deze er niet is dan handel je als volgt:  

Ga met je DKV-pas in dit geval eerst naar de kassa om te betalen om vervolgens te kunnen tanken. (hiermee voorkomt het tankstation doorrijders). Bij elk station is een shop aanwezig waar binnen bij de kassa eerst betaald kan worden, waarna de pomp wordt vrij gegeven.

Heeft je MoveMove-pas geen DKV-strip, maar wil je er wel gebruik van maken? Vraag dan een nieuwe pas aan via Mobility Manager. Lees hier meer informatie over tanken in het buitenland.

cs team
Bel de servicedesk

Je kunt ons morgen weer bereiken van 09:00 - 17:00 uur

Vandaag beschikbaar tot 17:00 uur

Wij zijn vandaag gesloten

023 201 62 01
Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact op

Laat je gegevens achter
Of stuur ons een e-mail

we beantwoorden je graag!

klantenservice@movemove.com

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan.

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!