icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
Helaas hebben we i.v.m. bezetting een langere wachttijd bij onze telefonische helpdesk. Meer informatie

€6,95 per maand
altijd opzegbaar

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

€6,95 per maand
altijd opzegbaar

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

Ik krijg een foutmelding tijdens het afrekenen, wat nu?

  • Foutcode 116: dan heb je het maximale bedrag dat is toegestaan op je pas overschreden. Bekijk hier welk limiet er op je pas zit en hoe je deze kan wijzigen.
  • Foutcode 117: dan heb je een verkeerde pincode ingevoerd. Bij 3x invoeren van de verkeerde pincode is je pas voor 24 uur geblokkeerd bij alle stations. Probeer je de pas nog een keer te gebruiken binnen deze 24 uur, dan krijg je weer code 117 te zien. Ook als je de juiste pincode invoert. De pas is namelijk geblokkeerd en de blokkade wordt verlengd met nogmaals 24 uur. Advies is dus om de pas voor 24 uur niet te gebruiken.
  • Foutcode 120: dan is het station niet aangesloten op het netwerk van MultiTankcard. Of het station is een snelweglocatie en je krijgt deze melding omdat her niet deze locatie niet toegestaan op je pas. Neem dan contact op met je wagenparkbeheerder.
  • Foutcode 123: dan heb je het maximaal aantal transacties dat is toegestaan op je pas overschreden. Neem contact op met de klantenservice.
  • Foutcode 185: dan heb je een product proberen af te rekenen dat niet is toegestaan op je pas. Neem contact op met je wagenparkbeheerder.
  • Foutcode 189: je wilt in Nederland afrekenen met de DKV-magneetstrip van de pas. Dit is niet toegestaan. Deze strip werkt alleen in het buitenland bij de stations die zijn aangesloten op het DKV-netwerk.
cs team
Bel de servicedesk

Je kunt ons morgen weer bereiken van 08:30 - 17:00 uur

Vandaag beschikbaar tot 17:00 uur

Wij zijn vandaag gesloten

023 201 62 01
Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact op

Laat je gegevens achter
Of stuur ons een e-mail

we beantwoorden je graag!

klantenservice@movemove.com

Ready to MoveMove?
Let's go!

Voor 6.95 per maand ben je er

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!