icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Moet ik borg betalen bij MoveMove?

Of je nu ZZP’er of MKB’er bent: bij MoveMove kun je in de meeste gevallen een laadpas of tankpas zonder borg aanvragen. Wij checken op de volgende 3 punten of je in aanmerking komt voor een laadpas of tankpas zonder borg:

  1. Heb je een geldig KvK nummer?

  2. Heb je een zakelijk rekeningnummer?

  3. Ben je goedgekeurd in onze online kredietcheck?

Zijn al deze bovenstaande punten met een ja beantwoord? En ben je langer dan 6 maanden geregistreerd bij de KvK? Dan kun je via MoveMove een laadpas en tankpas zonder borg aanvragen. Wel is de MoveMove pas alleen beschikbaar voor de zakelijke markt, zoals voor ZZP’ersMKB’ers en grootzakelijk

In sommige gevallen is het mogelijk dat je toch borg moet betalen voor een laadpas en tankpas van MoveMove. Je moet dan €300 borg per pakket betalen en gebruikmaken van wekelijkse facturatie. De paslimiet is gelijk aan de door jou betaalde borg. Uiteraard ontvang je deze borg terug bij opzegging van je tankpas of laadpas.

Let op: Na 1 jaar is het mogelijk om een verzoek in te dienen voor een nieuwe kredietcheck. Indien de nieuwe kredietscore voldoet aan onze voorwaarden, krijg je de borg dan al terug.

 

 

cs team
Bel de servicedesk

Je kunt ons morgen weer bereiken van 08:30 - 17:00 uur

Vandaag beschikbaar tot 17:00 uur

Wij zijn vandaag gesloten

023 201 62 01
Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact op

Laat je gegevens achter
Of stuur ons een e-mail

we beantwoorden je graag!

klantenservice@movemove.com

Ready to MoveMove?
Let's go!

Voor 6.95 per maand ben je er

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!