icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Parkeer nu met de MoveMove-app

De voordelen op een rij

  • Start een parkeeractie binnen een paar seconden
  • Betaal alleen voor de daadwerkelijke parkeertijd
  • Parkeer gemakkelijk in een Q-Parkgarage
  • Parkeer ook in P+R garages
  • Alle parkeerkosten komen gezamenlijk op één factuur
  • Geen parkeerbonnetjes meer of parkeerdeclaraties
app

Hoe meld ik me aan?

Download de MoveMove-app in de Google Play of iOS App store en zoek op MoveMove. Log vervolgens in op de MoveMove-app met jouw Driver Dashboard account of meld je aan als nieuwe gebruiker. Klik vervolgens op instellingen om een pas toe te voegen bij het menu 'Mijn passen' door het invullen van het pasnummer en pincode. Je MoveMove-app is nu klaar voor gebruik.

straat

Hoe kan ik op straat parkeren?

Klik op het icoontje 'Direct Parkeren'. Selecteer vervolgens het kenteken waarmee je wil parkeren. Vink voor de zekerheid de herinnering aan. Check ook of de zonecode juist is. Klik dan op 'Start Parkeeractie'. Klopt de zonecode niet? Klik dan op het icoontje 'Parkeren' onderin het scherm en vervolgens op de tab 'Zones'. Hier is het mogelijk om de juiste zone handmatig in te voeren. Vergeet na het parkeren niet om de parkeeractie te beëindigen door 'stop parkeren' te selecteren. 

Hoe kan ik parkeren in parkeergarages?

Controleer of de parkeergarage een Q-Parkgarages of een P+R-garage is. Klik in het startscherm van onze app op het icoontje 'Parkeergarage' voor het vinden van de dichtstbijzijnde parkeergarage. Of check onze 'Parkeerlocator'. Aangekomen bij de slagboom, doe je de MoveMove-tankpas in de automaat naast de slagboom. De slagboom gaat omhoog. Volg deze stappen ook voor het uitrijden. Je hoeft dus niet naar een betaalautomaat om af te rekenen. Dat scheelt tijd!