icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
zo werkt 't

Ontdek de MoveMove Next-app: transformeer je mobiliteit!

Ontdek nu de MoveMove Next-app en geniet volop van alle mobiliteitsopties. Geen gedoe meer bij de kassa, maar moeiteloos afrekenen. Eenvoudig parkeren in een willekeurige stad of nieuwsgierig naar het goedkoopste tankstation of een laadpaal bij jou in de buurt? Dat en nog veel meer, kan allemaal met de MoveMove Next-app. Download ‘m gratis in je favoriete app-store.

MoveMove Next-app

Voordelen op een rij

  • Start eenvoudig een parkeeractie
  • Extra opties voor parkeren, zoals kenteken wijzigen en notities toevoegen
  • Vind snel een tankstation, laadpaal of wasstraat in jouw omgeving
  • Eenvoudig inzicht in al je transacties
  • Betaal direct bij 30% van alle tankstations met je MoveMove Next-app!

Optimaliseer je mobiliteit met de MoveMove Next-app

Ben je nog niet in het bezit van een MoveMove laadpas voor je elektrische voertuig of een MoveMove tankpas voor gemakkelijke betalingen bij tankstations? Ontdek dan de mogelijkheden van de MoveMove Next-app en transformeer je mobiliteitservaring.

MoveMove next app

Waarom kiezen voor MoveMove?

  • Met een laadpas vind je snel beschikbare laadpalen en laad je moeiteloos je elektrische voertuig op, allemaal binnen handbereik van de MoveMove Next-app.
  • Betaal met een tankpas vanuit de app bij meer dan 30% van alle tankstations in Nederland en bekijk eenvoudig je tanktransacties in de app.

Download gratis de MoveMove Next-app

Wil jij ook genieten van alle voordelen die de MoveMove Next-app te bieden heeft? Het is nu makkelijker dan ooit. Download gratis de MoveMove Next-app in de  iOS App Store of Google Playstore en volg moeiteloos de registratie stappen.

Met MoveMove Next heb je toegang tot handige mobiliteitsoplossingen, of je nu een elektrisch voertuig hebt of gewoon eenvoudig wilt betalen bij tankstations. Ontvang jouw MoveMove laadpas of tankpas en ervaar het gemak van alles-in-één mobiliteitsbeheer. Klaar voor een naadloze en geoptimaliseerde reis? MoveMove Next staat voor je klaar!

Instructies registreren app
Een overzicht van de schermen/mails (van links naar rechts) die jij ziet tijdens de registratie van onze app.

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan.

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!