icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
nieuws
02 juli 2018

MoveMove op reis

De vakantieperiode komt er weer aan. Op vakantie gaan brengt veel geregel met zich mee, vooral met de auto. MoveMove helpt je om goed voorbereid op weg te gaan zodat je zorgeloos van jouw vakantie kan genieten. Daarom heeft MoveMove een aantal tips op een rijtje gezet voor een zorgeloze reis richting jouw vakantiebestemming.

DKV

Naar het buitenland? Check voor vertrek op de MoveMove-app welke tankstations op jouw route liggen die aangesloten zijn bij DKV zodat je gewoon met jouw MoveMove-tankpas kan betalen. Dat zijn er in totaal 42.000. Tijdens het afrekenen is het belangrijk dat je de juiste zwarte strip op de achterzijde van de tankpas met het DKV-logo gebruikt. Bekijk ook de informatie over de toeslagen die voor DKV stations worden gehanteerd zodat je niet voor verassingen komt te staan. Binnen Nederland kan je bij alle 4200 tankstations terecht met jouw MoveMove –tankpas. Heb je nog geen DKV-logo op jouw MoveMove-tankpas? Neem dan contact op met klantenservice@movemove.com.

Vloeistoffen

Zorg ervoor dat je voor vertrek het niveau van de koelvloeistof, ruitenwisservloeistof en oliepeil van de auto hebt gecheckt. Deze vloeistoffen zijn bij alle tankstations binnen Nederland met jouw MoveMove – tankpas aan te schaven. 

Pechhulp

Geheel zorgeloos op vakantie en nog geen pechhulp, schaf dan nu pechhulp plus vervangend vervoer in Nederland en heel Europa aan voor €7,50 per maand. Dit pakket bevat hulp in Nederland, hulp in buitenland, verzekering voor vervangend vervoer Nederland en in het buitenland. Daarnaast staat de ANWB alarmcentrale buitenland 24/7 paraat op het nummer 070-3145567 om jou te helpen. Pechhulp kan je in je Mobility Manager eenvoudig activeren.

Ook handig

De MoveMove – tankpas is ook te gebruiken voor het betalen van Europese tolwegen en betaalde tunnels en bruggen. Zorg ervoor dat op de achterzijde van de pas het DKV logo staat. Via de website van DKV kun je per land alle informatie opvragen.

Nog een extra tip: Als je afreist naar Frankrijk, houdt er dan rekening mee dat met ingang van 1 juli 2018 op de binnenwegen de maximumsnelheid omlaag gaat van 90 naar 80 km/u.

Voor meer informatie over de MoveMove - tankpas verwijzen we je graag naar onze website, www.movemove.com.

MoveMove op reis
MoveMove op vakantie

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan.

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!