icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

MijnMoveMove

Alles over de beheeromgeving

MijnMoveMove is uitsluitend bedoeld voor klanten die in aanmerking komen voor de nieuwe beheeromgeving van MoveMove en zijn hierover geïnformeerd.  Wil jij meer informatie over het gebruik van mijnMoveMove, check hieronder de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Hoe betaal je met een MoveMove tankpas?

De werking van een MoveMove tankpas is heel eenvoudig. De pas is net zoals een pinpas voorzien van een magneetstrip. Zo kun je met de tankpas bij vrijwel ieder tankstation in Nederland en in Europa afrekenen. Het is makkelijk en efficiënt, want ondertussen wordt er iedere maand een overzichtelijke factuur voor je opgebouwd. Het betalen met een tankpas is efficiënt, gemakkelijk en snel omdat je geen geld meer voor hoeft te schieten. Ook bonnetjes hoeven niet meer betaald te worden. 

Moet ik borg betalen bij MoveMove?

Of je nu ZZP’er of MKB’er bent: bij MoveMove kun je in de meeste gevallen een laadpas of tankpas zonder borg aanvragen. Wij checken op de volgende 3 punten of je in aanmerking komt voor een laadpas of tankpas zonder borg:

  1. Heb je een geldig KvK nummer?

  2. Heb je een zakelijk rekeningnummer?

  3. Ben je goedgekeurd in onze online kredietcheck?

Zijn al deze bovenstaande punten met een ja beantwoord? En ben je langer dan 6 maanden geregistreerd bij de KvK? Dan kun je via MoveMove een laadpas en tankpas zonder borg aanvragen. Wel is de MoveMove pas alleen beschikbaar voor de zakelijke markt, zoals voor ZZP’ersMKB’ers en grootzakelijk

In sommige gevallen is het mogelijk dat je toch borg moet betalen voor een laadpas en tankpas van MoveMove. Je moet dan €300 borg per pakket betalen en gebruikmaken van wekelijkse facturatie. De paslimiet is gelijk aan de door jou betaalde borg. Uiteraard ontvang je deze borg terug bij opzegging van je tankpas of laadpas.

Let op: Na 1 jaar is het mogelijk om een verzoek in te dienen voor een nieuwe kredietcheck. Indien de nieuwe kredietscore voldoet aan onze voorwaarden, krijg je de borg dan al terug.