icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Goedkoop parkeren in de stad

Parkeren in de stad kan vaak een kostbare en stressvolle aangelegenheid zijn, vooral voor zakelijke rijders die regelmatig op pad zijn. Gelukkig zijn er diverse manieren om slim en goedkoop te parkeren zonder in te leveren op gemak. In deze blog delen we praktische tips en trucs om je parkeerkosten te verlagen. Van het gebruik van parkeergarages met abonnementen tot het inzetten van parkeerapps en zakelijke tank- en laadpassen, er zijn tal van opties die je kunnen helpen om zowel tijd als geld te besparen. Ontdek hoe je efficiënt kunt parkeren en maak je zakelijke reizen een stuk aangenamer.

Parkeren in de stad

Gebruik parkeergarages met abonnementen

Veel parkeergarages bieden abonnementen aan die veel voordeliger zijn dan het betalen per uur. Vooral voor zakelijke rijders die regelmatig in de stad moeten zijn, kan een maandabonnement een aanzienlijke besparing opleveren. Zoek naar garages die dichtbij je bestemming liggen en vergelijk de abonnementstarieven.

Maak gebruik van P+R-terreinen

Parkeer en Reis (P+R) terreinen zijn vaak een goedkope optie voor mensen die naar de stad willen reizen. Deze parkeerplaatsen bevinden zich meestal aan de rand van de stad en bieden een voordelig tarief, inclusief openbaar vervoer naar het stadscentrum. Dit is niet alleen kostenbesparend, maar vermindert ook de verkeersdrukte in het centrum.

Gebruik de MoveMove parkeerapp

Met de MoveMove-pas kun je voordelig en eenvoudig straatparkeren in de stad. Deze pas biedt zakelijke rijders de mogelijkheid om zonder gedoe te betalen voor parkeren, met alle kosten overzichtelijk op één factuur. Profiteer van speciale tarieven en kortingen, betaal eenvoudig via de app of online, en bespaar tijd met een gestroomlijnde administratie. Lees hier meer. 

Parkeer buiten de drukke gebieden

Parkeren in het hart van de stad is vaak duurder dan parkeren iets buiten het centrum. Zoek naar parkeerplaatsen in minder drukke wijken en loop of gebruik een deelfiets om naar je bestemming te gaan. Dit kan aanzienlijk schelen in parkeerkosten en is vaak ook sneller dan zoeken naar een dure parkeerplaats in het centrum.

Profiteer van zakelijke tank- en laadpassen

Zakelijke tank- en laadpassen van MoveMove kunnen ook voordelen bieden bij parkeren. Sommige van deze passen bieden kortingen of speciale tarieven bij aangesloten parkeerfaciliteiten. Daarnaast kunnen de kosten eenvoudig op één factuur worden samengevoegd, wat de administratieve rompslomp vermindert. Informeer bij MoveMove naar de mogelijkheden en profiteer van de voordelen voor jouw bedrijf.

Door deze tips te volgen, kun je aanzienlijk besparen op parkeerkosten in de stad. Of je nu kiest voor een parkeerabonnement, gebruikmaakt van P+R-terreinen, parkeerapps inzet, buiten de drukke gebieden parkeert of profiteert van zakelijke tank- en laadpassen, er zijn genoeg manieren om slim en voordelig te parkeren. Daarnaast kun je ook kiezen voor reizen met het openbaar vervoer via de nieuwe OV-reizen-functie in de MoveMove-app, waarmee je gemakkelijk en voordelig kunt reizen. Bespaar geld en tijd met deze slimme oplossingen en maak je zakelijke reizen nog efficiënter.
 

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan.

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!