icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
blog

Zakelijke kilometers declareren als ZZP’er? Ontdek de voordelen van de MoveMove Next app

Als ZZP’er  ben je ongetwijfeld bekend met het eindeloze papierwerk en de administratieve rompslomp die gepaard gaat met het bijhouden en declareren van zakelijke kilometers met je privéauto. Gelukkig is er nu een oplossing die al dit gedoe uit handen neemt: de MoveMove Next app in combinatie met een laad- of tankpas. In deze blog laten we je kennismaken met de voordelen van deze handige app voor ZZP'ers.

declareren zakelijke kilometers privé auto

Geen administratieve rompslomp meer

Het bijhouden van zakelijke kilometers kan een tijdrovende klus zijn. Met de MoveMove Next app is dit echter verleden tijd. Deze slimme app registreert automatisch al je ritten, of je nu onderweg bent naar een klant, een levering doet of een zakelijke afspraak hebt. Geen gedoe meer met het handmatig invoeren van gegevens of het bewaren van bonnetjes.

Eenvoudig declareren

Dankzij de geavanceerde functies van de MoveMove Next app is het declareren van zakelijke kilometers een fluitje van een cent. De app genereert overzichtelijke rapporten van al je zakelijke ritten, die je direct kunt gebruiken bij het invullen van je belastingaangifte. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld.

Volledige controle over je kosten

Met de MoveMove Next app heb je volledige controle over je zakelijke autokosten. Of je nu kiest voor een laadpas voor elektrische auto's of een tankpas voor brandstofauto's, je hebt altijd inzicht in je uitgaven. Bovendien kun je eenvoudig btw terugvragen over zakelijke autokosten, waardoor je nog meer bespaart.

Flexibiliteit en gemak

Of je nu veel onderweg bent of slechts af en toe een zakelijke rit maakt. De MoveMove Next app biedt de flexibiliteit en het gemak dat je nodig hebt als ZZP’er. Je kunt eenvoudig je instellingen aanpassen, zoals het tarief per kilometer of de categorieën van je ritten, zodat alles perfect aansluit op jouw situatie.

Nog meer voordelen van MoveMove

Naast het gemak van het declareren van zakelijke kilometers biedt MoveMove nog meer voordelen:

  • Overal in Nederland je (elektrische) auto laden of tanken
  • Gratis extra's zoals parkeren, wassen én OV Reizen op de factuur
  • Vast maandbedrag zonder verborgen kosten
  • Eén overzichtelijke btw-factuur met al je zakelijke reiskosten
  • Ook ideaal voor de hybride rijder of wagenparkbeheerders

Wordt ook klant van MoveMove?

Ben je klaar om jouw mobiliteit naar een hoger niveau te tillen en te profiteren van de vele voordelen van MoveMove? Word dan vandaag nog klant en ervaar zelf het gemak van eenvoudig en efficiënt zakelijke kilometers declareren. Met MoveMove heb je alles wat je nodig hebt om je bedrijf te laten floreren, terwijl je tijd en geld bespaart op administratieve rompslomp. Maak de slimme keuze en word klant van MoveMove! En maak deze maand nog gebruik van de app met de bijbehorende laadpas of tankpas

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan.

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!