icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
blog
2 minuten

Waar vind je een laadpaal in de buurt?

In Nederland staan zo’n 70.000 openbare laadpalen, en dit aantal breidt zich nog steeds uit. De snelste manier om een laadpaal in de buurt te vinden is via de gratis MoveMove laadlocator via de MoveMove-app. De locator geeft een overzicht van:

  • Alle (snel)laadpalen in de buurt
  • De beschikbaarheid van de laadpaal
  • Type stekkeraansluitingen
  • Alle gratis laadpalen in de buurt
Laadpaal in de buurt

Altijd een laadpaal in de buurt

Met de laadlocator in de MoveMove-app zie je in een oogopslag waar je een laadpaal bij jou in de buurt kunt vinden. Je kunt ook een postcode of plaatsnaam invullen om te zien welke laadpalen dichtbij zijn. De locator vermeldt welke aansluiting er bij de laadlocatie te vinden is en wat het maximale laadvermogen is.

Snelladers in de buurt

Heb je haast? Dat snappen we maar al te goed. In de locator kun je de optie ‘alleen snelladers’ selecteren. Zo vind je alleen de laadlocaties waarmee je binnen no-time weer helemaal opgeladen onderweg bent.

Geen toeslag op laadtarieven

Nog een feature: via de laadlocator zie je voor steeds meer laadpalen direct wat je kwijt bent aan je laadbeurt. Je kunt de prijs per kilowattuur gemakkelijk aflezen; zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Als klant van MoveMove betaal je geen extra kosten boven op het tarief van de laadpaal. Bij andere laadpasaanbieders betaal je vaak opstart- of transactiekosten per laadsessie, en die kunnen flink oplopen.

Gratis laadpaal in de buurt

Ook te vinden in de locator: gratis laadpalen in de buurt! Je zult er misschien even voor moeten zoeken, maar vooral bij grotere Lidl-vestigingen buiten de stad en Ikea’s zijn vaak gratis laadpalen te vinden.

Voordelen voor MoveMove-klanten

Je kunt de laadlocator ook gebruiken als je geen klant van MoveMove bent. Toch levert een lidmaatschap je een hoop voordelen op. MoveMove schiet al je reiskosten voor: van laadkosten tot brandstof, parkeren en het ov. Betalen doe je eenvoudig via de MoveMove-pas óf via de MoveMove-app. Je krijgt bovendien al je reiskosten op één factuur voor maximale btw-aftrek.

meer van: Elektrisch laden

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan.

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!