icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
blog

Autowassen in de buurt met de MoveMove app: gemak binnen handbereik

Of je nu onderweg bent naar een belangrijke zakelijke afspraak of gewoon naar huis bent: een schone auto maakt altijd een goede indruk. Met de MoveMove app wordt het vinden van de dichtstbijzijnde wasstraat een fluitje van een cent. Het gemak van de wasstraat biedt tal van voordelen die verder gaan dan alleen een glanzende auto. In deze blog vertellen we je daar graag meer over.

autowasstraat in de buurt

Vind een autowasstraat in de buurt

In de hectiek van het dagelijkse leven kan het lastig zijn om de tijd te vinden om je auto te wassen. Gelukkig is er de MoveMove-app. Met onze handige wasstraatlocator in de app hoef je niet langer te zoeken naar een ideale locatie om je auto te wassen.

Een paar eenvoudige stappen en je hebt direct toegang tot een overzicht van wasstraten bij jou in de buurt. Klik in het startscherm op het icoon ‘Wassen’ en ontdek welke wasstraten er in de buurt zijn. Zo vind je moeiteloos de dichtstbijzijnde wasstraat, waar je ook bent.

De voordelen van het gemak van een autowasstraat

Met je auto door de wasstraat biedt tal van voordelen. We sommen ze graag voor je op:

  • Tijdbesparend: terwijl jij ondertussen je e-mails checkt of nog net dat ene telefoontje pleegt, wordt je auto grondig gereinigd. Geen gedoe met emmers, sponzen en zeep meer. 
  • Efficiëntie: autowasstraten maken gebruik van geavanceerde apparatuur en reinigingsmiddelen om je auto snel en efficiënt schoon te maken. Dit zorgt niet alleen voor een grondige reiniging, maar het is ook vriendelijk voor het milieu.
  • Kwaliteit: professionele wasstraten leveren consistente en hoogwaardige resultaten. Je auto krijgt de zorg en aandacht die het verdient, waardoor de lak langer mooi blijft en de algehele uitstraling behouden blijft.
  • Bescherming: sommige wasstraten bieden extra services, zoals waxen en polijsten, die helpen bij het beschermen van de lak tegen vuil, UV-straling en weersinvloeden. Hierdoor behoudt je auto zijn glans langer.

Ontdek het gemak van MoveMove

Ben jij op zoek naar ultiem gemak? Duik dan nu in de voordelen van een MoveMove tankpas of laadpas. Hiermee verkrijg je tevens exclusieve toegang tot onze handige MoveMove app. Afgezien van de mogelijkheid tot tanken of laden en een praktische wasstraatlocator om snel de dichtstbijzijnde wasstraat te vinden, biedt deze app een scala aan mobiliteitsopties. Verder komen alle uitgaven automatisch op één overzichtelijke factuur komen te staan. Dat betekent minder administratieve rompslomp en meer gemak bij het beheren van je autokosten.

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan.

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!