icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Ideale ZZP Tankpas

Bonnetjes van je tankbeurten, bonnetjes van parkeertransacties, bonnetjes van de trein....
MoveMove is de ideale ZZP tankpas die zorgt voor overzicht in je boekhouding.

de zzp tankpas

Op alle zakelijke kosten mag je als ZZP-er de btw per kwartaal terugvragen. Met MoveMove heb je alle gemaakte reiskosten overzichtelijk op één factuur met alle btw-kosten. Zo zorg je eenvoudig voor maximale btw-teruggave. De kosten van € 6,95 per maand verdien je dus zo terug! Lees hier onze tips voor btw-teruggave op je reiskosten.

Weg met die losse bonnetjes!
Voor de administratie van zakelijke kosten, moet je de bonnetjes bewaren. Met een MoveMove-tankpas behoren vergeten of verloren bonnetjes van je al reiskosten tot het verleden. Denk aan de tankbonnen, maar ook aan bonnetjes voor elektrisch laden, parkeren, wasstraat of ov. De gemaakte kosten ontvang je overzichtelijk op één verzamelfactuur voor je boekhouding. Ideaal voor de ZZP-er!

Bespaar op brandstofkosten
Met MoveMove tank je bij alle tankstations in Nederland. Je betaalt bij ons altijd de prijs aan de pomp. Door te tanken bij de goedkopere tankstations, bespaar je eenvoudig op je brandstofkosten. In onze handige tanklocator in de app zie je de real-time literprijzen van de tankstations bij jou in de buurt.   

Kies de pas die bij jou past
Natuurlijk bieden we een reguliere tankpas voor tanken in Nederland en optioneel in het buitenland. Heb je een elektrische auto? Kies dan voor onze MoveMove laadpas: een handige sleutelhanger om je auto te laden bij alle openbare laadpalen in Nederland. Ook hebben we een oplossing voor de hybride autorijders met een tankpas én laadpas. 

ZZP tankpas met gratis extra's
We houden niet van verrassingen. Daarom betaal je bij ons een vast bedrag per maand van €6,95 voor gebruik van al onze diensten. Van tanken in Nederland én tanken in het buitenland tot parkeren en gebruik van de wasstraat en het OV. Als je wilt, maak je ook gratis gebruik van een laadpas.

Aantrekkelijke voorwaarden
Voor een vast bedrag van €6,95 per maand ben je er! We berekenen in Nederland geen extra kosten per transactie, maar je betaalt alleen het bedrag dat de aanbieder berekent. Ook zijn wij als enige maandelijks opzegbaar! En de meeste klanten betalen bij onze geen borg.

Powered by MultiTankcard
MoveMove werkt op het betrouwbare betaalplatform van MultiTankcard, marktleider op het gebied van tankpassen en mobiliteitskaarten. Voor overige diensten maken we gebruik van partners zoals de Nederlandse Spoorwegen en Q-park.

Lees hier over alle mogelijkheden van MoveMove of download onze factsheet