icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Tank eenvoudig bij alle Shell tankstations met je tankpas

Binnen Nederland is Shell de grootste aanbieder van tankstations. Shell biedt namelijk meer dan 500 locaties aan met bemande en onbemande tankstations. In Nederland worden de onbemande tankstations Shell Express genoemd. Met de Shell tankpas kun je enkel bij Shell tankstations tanken. Vraag daarom een MoveMove-tankpas aan en tank bij alle tankstations in Nederland.

Shell tankpas

Kan ik met mijn MoveMove-tankpas afrekenen bij Shell tankstations? 
Bij een Shell tankstation kun je naast de Shell tankpas, met verschillende tankpassen afrekenen. De MoveMove-tankpas wordt bij alle Shell locaties binnen Nederland geaccepteerd. Ook in het buitenland heeft Shell een groot netwerk aan bemande en onbemande tankstations. Met de tankpas buitenland van MoveMove is het mogelijk om bij Shell locaties in Europa af te rekenen. Check de MoveMove tanklocator voor een overzicht van alle Shell tankstations. 

Welke brandstoffen kan ik aanschaffen bij Shell?
Shell biedt een breed aanbod van brandstoffen aan. Naast de bekende brandstoffen zoals benzine en diesel, heeft Shell ook een premium brandstof. Onder de premium brandstoffen vallen de producten Shell V-Power benzine en Shell V-power diesel. Ook is het mogelijk om autovloeistoffen en smeermiddelen aan te schaffen bij bemande Shell tankstations. Ook Producten zoals ruitenwisservloeistof, antivriesvloeistof en olie kunnen afgerekend worden met de MoveMove-tankpas. Of je rekent met MoveMove de wasstraat af bij Shell.

Kan ik ook bij Shell tankstations elektrisch laden?
Shell biedt naast de standaard brandstoffen ook steeds meer alternatieve brandstoffen aan. Bij veel Shell tankstations is er daarom steeds vaker een laadpaal te vinden. Wil je er zeker van zijn dat er een laadpaal aanwezig is bij een Shell locatie of ander tankstation? Check dan de laadpaal locator in onze app. Met de MoveMove-laadpas kun je in ieder geval bij alle openbare laadpalen in Nederland terecht. Dus ook bij Shell.

Kan ik als zakelijke rijder ook Air Miles sparen bij Shell?
Als zakelijke rijder kun je ook deelnemen aan het Air Miles spaarsysteem. Voor elke liter brandstof die je tankt spaar je 1 Air Mile. Bij het tanken van Shell V-Power ontvang je per getankte liter zelfs 2 Air Miles. Ook voor aankopen in een Shell-shop ontvang je Air Miles. Laat na het tanken bij een Shell tankstation je Air Miles kaart scannen. De Air Miles worden binnen 48 uur toegevoegd op je Air Mileskaart. Let op: helaas is het niet mogelijk om Air Miles te sparen bij een onbemand tankstation van Shell.

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan!

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!