icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Waarom hebben wij gekozen voor de overstap naar het OV Reizen via de app?

Wij hebben voor het nieuwe OV Reizen gekozen met de volgende redenen, deze zijn hieronder beschreven.

Duurzaam: 
Vanwege het verminderen van het uitgegeven plastic is dit een duurzamere optie, in combinatie met het Reizen met het Openbaar Vervoer is het efficiënter en milieuvriendelijker dan het reizen met individuele auto's naar plekken dit doorgaand erg druk zijn. 

Bredere doelgroep 
Door OV aan te bieden aan MoveMove -klanten in de app kunnen we een grotere groep gebruikers bereiken en wordt het OV Reizen voor incidenteel gebruik gestimuleerd. Via je telefoon heb je nu namelijk altijd adhoc de mogelijkheid om met OV te reizen, zonder daarvoor eerst een pas te moeten bestellen. 

Minder fraudegevoelig 
Door het faciliteren van het OV Reizen via de app, wordt de kans op ongewild gebruik bij pasverlies dermate verkleind en betaal je alleen voor het eigen zakelijk gebruik en een specifieke rit die wordt ingepland. De mogelijkheid om een pas door te geven is niet meer mogelijk, doordat alleen de aangewezen persoon met deze dienst hier gebruik van kan maken. 

Minder financieel risico 
Het partnerschap met de Nederlandse Spoorwegen is te duur om rendabel te blijven.  
Doordat kosten vanuit de NS omhooggaan kunnen wij deze diensten niet meer leveren voor het scherpe tarief waarvoor het bedoelt is geweest, dit maakt dat een NS-Businesskaart aantrekkelijker wordt. 

Altijd toegankelijk 
In veel stedelijke gebieden is het openbaar vervoer rond de klok beschikbaar, wat handig is voor mensen die op verschillende tijden moeten reizen. Altijd toegankelijk op jouw telefoon en dé manier om verkeersdrukte of gedoe met parkeren te omzeilen. 

In-App OV Reizen is toekomst gericht 
De innovatie rondom het nieuwe OV Reizen is contactloos met OV-Pay als voorbeeld, de toekomst. Daarnaast stimuleren wij duurzaam reizen door plastic te minimaliseren. 
 
Kortom, het openbaar vervoer biedt verschillende voordelen op het gebied van duurzaamheid, toegankelijkheid, efficiëntie en financiën, maar het vereist ook aandacht voor kostenbeheersing en de behoeften van diverse belanghebbenden. 

cs team
Stuur ons een email.

We beantwoorden je graag!

klantenservice@movemove.com

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan.

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!