icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Wat is een tankpas van MoveMove?

Als ZZP'er of ondernemer in het MKB heb je vast en zeker te maken met zakelijke reiskosten. Denk bijvoorbeeld aan het tanken van je auto, het betalen van parkeerkosten, het gebruiken van de wasstraat of het opladen van je elektrische voertuig. Al deze kosten kun je voortaan eenvoudig betalen met de MoveMove-pas.

Met deze pas hoef je geen losse bonnetjes meer te bewaren, want aan het einde van de maand (of week) ontvang je één gespecificeerde factuur van al je gemaakte reiskosten. Zo kun je snel en eenvoudig je BTW-aangifte doen.

Met je MoveMove-pas heb je ook toegang tot het nieuwe OV Reizen via de app en alles op een factuur. Zo heb je altijd een handige manier om je zakelijke reiskosten te betalen, zonder gedoe. Probeer het vandaag nog uit en ervaar zelf hoe gemakkelijk het is om met de MoveMove-pas te betalen!

 

 

cs team
Bel de servicedesk

Je kunt ons morgen weer bereiken van 09:00 - 17:00 uur

Vandaag beschikbaar tot 17:00 uur

Wij zijn vandaag gesloten

023 201 62 01
Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact op

Laat je gegevens achter
Of stuur ons een e-mail

we beantwoorden je graag!

klantenservice@movemove.com

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan.

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!