icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
Partner

TrackJack

Maak jij gebruik van het ritregistratiesysteem van TrackJack? Koppel dan nu je MoveMove-pas aan deze handige oplossing. Dit maakt de administratie van al je zakelijke reiskosten nog eenvoudiger én geeft inzicht in verbruik en CO2-uitstoot.

TrackJack & MoveMove

TrackJack rittenregistratie

Bespaar jezelf een hoop tijd dankzij de eenvoudige rittenregistratie van TrackJack. TrackJack heeft een gecertificeerd ritregistratiesysteem dat voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst. Handig als u wilt aantonen dat u niet meer dan 500 kilometer privé heeft gereden óf wanneer u uw kilometers wilt declareren.

Ook is het perfect voor wanneer uw bestuurders de kilometerstand nog wel eens vergeten in te vullen bij de pomp.

De voordelen van de koppeling:

  • Automatisch alle tankbeurten geregistreerd in je rittenadministratie
  • Inzicht in verbruik en CO2-uitstoot!
  • Nooit meer een ‘vergeten’ kilometerstand bij de pomp
TrackJack GO

TrackJack koppelen aan je MoveMove-pas
Maak je rittenadministratie nu nog completer door je MoveMove-pas aan TrackJack te koppelen. Je vult je kilometerregistratie dat aan met:

  • Naam en adresgegevens van het tankstation
  • Het type brandstof en hoeveelheid getankte liters
  • Het tankbedrag en de huidige kilometerstand

Volg deze stappen om TrackJack en uw MoveMove-passen eenvoudig te koppelen.

Actie voor klanten van MoveMove
Start nu met TrackJack en betaal als MoveMove-klant nu maar €69,99 voor de aanschaf van een gloednieuw ritregistratiesysteem: de TrackJack GO!
 
Deze nieuwste en meest compacte GPS tracker op de markt installeert u eenvoudig zelf in uw auto en houdt een sluitende rittenregistratie automatisch bij. En samen met de koppeling van Movemove hoeft u nu echt helemaal niets meer bij te houden!
 

Actie