icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Over MoveMove

MultiTankcard is het platform waarop MoveMove is aangesloten. MultiTankcard autoriseert transacties op het gebied van mobiliteit voor zakelijke reizigers. Waar MultiTankcard zich richt op grotere bedrijven en leasemaatschappijen, is MoveMove er voor MKB en ZZP-ers.  

The way to go voor MKB en ZZP
Sinds 2018 biedt MoveMove een totale mobiliteitsoplossing waarbij het aantal vervoersproducten en -diensten stap voor stap wordt uitgebreid. MoveMove functioneert als platform voor alle vormen van zakelijk reizen: van auto en OV tot aan een leenfiets. Door innovatieve technologieën en samenwerking met excellente partners vergroot MoveMove het gebruiksgemak voor werkgever en werknemer steeds verder. Dit maakt van MoveMove dé toonaangevende mobiliteitspartner voor het MKB en ZZP. 

Onze missie
De zakelijke reiziger wil meer flexibiliteit in reistijd, werklocatie en vervoersmiddel. Het is onze missie om de productiviteit en het werkplezier te verhogen met flexibele oplossingen voor zakelijk reizen. Tegelijkertijd faciliteren wij de wens om duurzamer te kunnen reizen, zonder aan gemak te hoeven inleveren.

Medewerkers

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan.

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!