icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
nieuws
03 december 2020
2 min

Samenwerking MoveMove en Cartracker

HOOFDDORP – Marktleider in mobiliteitspassen MoveMove en Cartracker, specialist in rittenregistratie, zijn een samenwerking aangegaan om zakelijke automobilisten nog beter van dienst te kunnen zijn. Dankzij een koppeling tussen de allround mobiliteitsdienst MoveMove en het GPS kilometerregistratiesysteem van Cartracker krijgen zakelijke reizigers meer inzicht in brandstofverbruik en -kosten per voertuig.
 

Volledige rittenregistratie
“Een kilometerregistratie kun je natuurlijk in een schriftje bijhouden, maar dit kost een hoop tijd en de kans op fouten of het vergeten van ritten is groot”, aldus Roeland Rohof van MoveMove. “Cartracker heeft hier een handige oplossing voor. Een GPS rittenregistratiesysteem in de auto die automatisch al je ritten registreert.” MoveMove-klanten kunnen hun tankpas eenvoudig koppelen aan het dashboard van Cartracker. Daar krijg je dan direct inzicht in de gereden kilometers van de gemaakte ritten, de hoeveelheid getankte liters en het gemiddelde brandstofverbruik per kilometer.

Zakelijke en privé kilometers inzichtelijk
Door de koppeling van MoveMove met de rittenregistratie van Cartracker worden ook het tankbedrag per tankbeurt en de gemaakte kosten voor zakelijke en privé kilometers inzichtelijk. Rohof: “Als je je auto privé én zakelijk gebruikt, dan is het vaak interessant om de btw terug te vragen op het zakelijke gebruik van je auto. Dit kun je alleen doen met een sluitende kilometerregistratie en een overzicht van alle gemaakte autokosten zoals tankkosten, onderhoud en wasbeurten.” Geertjan Berman van Cartracker: “Door de gegevens van MoveMove automatisch te koppelen aan onze rittenregistratie krijgen pashouders direct alle gegevens inzichtelijk voor de fiscus. Ook zien zij precies wat het werkelijk verbruik is en hoe hun brandstofkosten zich verhouden in de benchmark. Daarnaast krijgen zij op een leuke manier feedback over hun rijgedrag en tips om deze te verbeteren. Zo besparen ze al snel honderden euro’s per jaar.”

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan!

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!