icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Over MultiTankcard

MultiTankcard is het mobiliteitsnetwerk waarop MoveMove is aangesloten. Om de klant van een optimaal mobiliteitsoplossing te kunnen voorzien, heeft MultiTankcard een samenwerking met verschillende partners. Partners waaronder NS, Q-park, DKV, Eneco, ANWB en Shell maken deel uit van het MultiTankcard netwerk. 

De dekking van het MultiTankcard netwerk zorgt ervoor dat MoveMove bij alle tankstations in Nederland en bij meer dan 55.000 tankstations in Europa wordt geaccepteerd. Ook zijn alle openbare laadpalen binnen Nederland aangesloten aan het MultiTankcard netwerk. Extra diensten waaronder wasstraat, pechhulp, parkeren en openbaar vervoer behoren ook tot de mogelijkheden. Zo kun je met een tankpas die aangesloten is op het MutliTankcard netwerk terecht bij alle Q-park garages, P+R garages en bij 1200 wasstraten in Nederland.

Missie
MultiTankcard biedt zakelijke reizigers het slimste platform om zijn mobiliteitswensen gemakkelijk te initiëren, af te handelen en administreren. 

Visie
MultiTankcard streeft ernaar om middels haar platform en daarop aangesloten partnerships de wereld schoner en duurzamer te maken, door keuzes betreffende zakelijk reizen te faciliteren en vereenvoudigen. Gebruiksgemak staat voorop.
 

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan!

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!