icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Eén zzp tankpas voor alle reiskosten

De papierwinkel die je als zzp'er bij de Belastingdienst moet declareren, stapelt zich vaak in hoog tempo op. Al die bonnetjes vormen gaandeweg een sudoku aan cijfers. Met de MoveMove zzp tankpas is het bewaren van al die bonnetjes voor parkeren, de trein en een tankbeurt vanaf nu overbodig. 

de zzp tankpas

Elke maand krijg je een handig overzicht met alle kosten. Zo wordt jouw boekhouding een stuk overzichtelijker en dat scheelt je een hoop tijd, die je vanaf nu productiever kunt besteden. Lees hier onze tips voor btw-teruggave-op-je-reiskosten. 

Zzp tankpas aanvragen: één factuur

Als zzp'er krijg je de btw terug op de kosten die je met je onderneming maakt. Elk kwartaal mag je de verzamelde bonnetjes weer tevoorschijn toveren. Dat leidt soms tot frustratie, het komt waarschijnlijk regelmatig voor dat er bonnetjes van de radar zijn verdwenen. Het is soms monnikenwerk om de logica er weer in te krijgen.  

Maar gelukkig kan het ook anders. Maak je gebruik van de zzp tankpas, dan maak je het jezelf een stuk gemakkelijker: je krijgt één overzichtelijke factuur waarop alle gemaakte reiskosten en de btw-kosten inzichtelijk zijn gemaakt. Je betaalt iedere maand maar € 6, 95 voor de zzp tankpas van MoveMove. Kosten die je in een mum van tijd hebt terugverdiend. En tijd is tenslotte geld. 

Bespaar op brandstofkosten

Met de zakelijke tankpas voor zzp  betaal je gewoon de pompprijs. Niet meer, niet minder. Dus geen verrassingen achteraf zoals een hoger uitvallende totaalprijs aan de kassa. En wist je dat je met de MoveMove zzp tankpas bij elk tankstation in Nederland kunt tanken?  

De tanklocator in de app maakt in een klik helder waar jij het goedkoopst kunt tanken: de actuele literprijzen van tankstations bij jou in de buurt verschijnen direct in een handig overzicht. En door het gevarieerde tankaanbod, hoef je nooit om te rijden om bij het goedkoopste tankstation te komen. Dat scheelt ook weer brandstof.

Reguliere tankpas of hybride laadpas

Bezit jij een elektrische auto? Dan kun je gebruik maken van onze MoveMove laadpas. Met deze sleutelhanger kun je jouw auto laden bij alle openbare laadpalen in Nederland. Ook voor de hybride-rijders hebben we een pasklare oplossing. Je kunt dan gebruikmaken van een laadpas en tankpas in één. 

Tankpas zzp aanvragen met gratis extra's

Voor een vast bedrag van € 6,95 per maand maak je al gebruik van al onze diensten. Daarin zijn we als aanbieder van de zzp tankpas heel helder: alles wat jij nodig hebt, krijg je, zonder addertjes onder het gras of extra kosten. Van tanken in Nederland en tanken in het buitenland tot parkeren. Ook maak je met dezelfde pas makkelijk gebruik van de wasstraat en het OV. Heb je een elektrische auto of een hybride auto? Dan regelen we een laadpas voor je, die je net als de tankpas breed kunt inzetten. 

Tankpas zzp zonder borg

Het bedrag dat de tankaanbieder berekent, betaal jij. Niet meer, niet minder. Met een bedrag van € 6,95 per maand is echt alles geregeld. Bovendien kun je bij ons per maand opzeggen, dus je zit nergens aan vast.  

En voor deze tankpas zzp hoef je vaak geen borg te betalen. Als jij een geldig KvK nummer hebt, een zakelijk rekeningnummer en je bent goedgekeurd in onze online kredietcheck, kun je met een gerust hart op weg met de MoveMove tankpas zonder borg. Veel veilige kilometers gewenst! 
 

Mede mogelijk gemaakt door MultiTankcard

MultiTankcard is een betrouwbaar betaalplatform en marktleider op het gebied van tankpassen en mobiliteitskaarten. MoveMove heeft zich aangesloten bij dit platform zodat jij zorgeloos van onze diensten gebruik kan maken. 

Maak je naast je auto ook weleens gebruik van het openbaar vervoer voor je zakelijke afspraken?  Dan kan je naast je MoveMove tankpas en/of laadpas een MoveMove OV kaart aanvragen. 

Wil je meer weten over alle mogelijkheden die MoveMove telt? Lees dan dit handige overzicht of download onze factsheet

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan!

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!