icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Mkb tankpas aanvragen? Kies voor MoveMove

Regelmatig op pad voor je mkb onderneming?  Bezit je bijvoorbeeld een advocatenkantoor, een loodgietersbedrijf of werk je bij een multinationale onderneming waarvoor je ook het buitenland regelmatig bezoekt? Voor al die reizen is de MoveMove mkb tankpas de perfecte tankpas voor mkb'ers. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je collega’s. Lees hier waarom.  
 

MKB-tankpas

Maak je veel kilometers, dan is het belangrijk dat je zonder al te veel moeite van A naar B kunt bewegen. En natuurlijk wil je ook de kosten zoveel mogelijk drukken, en de reiskosten van alle medewerkers inzichtelijk hebben. Geen probleem. De MoveMove tankpas is de ideale tankpas voor mkb'ers. We vertellen je alles over de mkb tankpas, waarmee je van veel voordelen geniet. 

Mkb tankpas maakt het je makkelijk

Je kent het misschien wel: de wirwar aan losse bonnetjes die intern moeten worden gedeclareerd; het voorschieten van de reiskosten. Overbodige handelingen die de vaart uit je andere werkzaamheden halen. Dat kan makkelijker en sneller.  

Met de MoveMove mkb tankpas heb je alle reiskosten van je medewerkers overzichtelijk op één factuur. Dat scheelt veel werk. Wist je dat je met de MoveMove mkb tankpas ook gebruik kunt maken van andere diensten? Bijvoorbeeld voor straatparkeren, de wasstraat en het gebruik van autovloeistoffen. Ook kun je met onze OV-kaart reizen met het openbaar vervoer. Makkelijk toch? 

Mkb tanken en limiet bepalen

Medewerkers die een tankpas tot hun beschikking hebben tanken op kosten van de zaak. Als beheerder ben jij eindverantwoordelijk en daarom wil je graag de controle houden. Dat betekent ook dat je de gemaakte kosten makkelijk wilt terugvinden.  

Met de mkb tankpas draai jij aan de knoppen. Je bepaalt de limiet per pas en de diensten die de medewerker mogen gebruiken. Je zet bijvoorbeeld makkelijk het gebruik van de wasstraat, parkeren of tanken in het buitenland aan of uit. Wil je de duurdere tankstations als optie laten vervallen? Dat regel je in een handomdraai, ook deze optie kan aan- en uitgezet worden.  

MoveMove-app

In onze handige app weet je binnen enkele seconden waar je bij jou in de buurt goedkoop kunt tanken. Realtime inzicht in de gemaakte kosten en ingevulde kilometerstanden van je medewerkers krijg je in de Mobility Manager. Handige tools die het overzicht voor jou bewaren. En dat scheelt je handenvol werk als het tijd is om de btw in te dienen.   

De gewenste mkb tankpas aanvragen?

Bij MoveMove zijn er uiteenlopende tankoplossingen mogelijk. Voor zowel de hybride rijder als de elektrische rijder. En natuurlijk is ook de mkb brandstof tankpas beschikbaar. MoveMove biedt tankpassen en laadpassen voor alle drie de opties. Voor alle passen gelden gratis extra's zoals parkeren, een OV-kaart of tanken in het buitenland.  

Voor een vast bedrag van € 6,95 per maand ben je verzekerd van de goedkoopst mogelijke brandstof of laadpaal-opties en handige extra's die het de autorijdende mkb'er een stuk makkelijker maken. Over dit bedrag rekenen we geen extra kosten voor de overige diensten die we aanbieden. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.  

Bovendien is onze tankpas maandelijks opzegbaar als je om welke reden dan ook onze diensten wilt beëindigen. Bij MoveMove hoef je meestal geen borg te betalen. Heb je een geldig KvK-nummer en een zakelijk rekeningnummer? Dan rol je hoogstwaarschijnlijk zo door onze online kredietcheck. Kijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen.   

Mede mogelijk gemaakt door MultiTankcard

MoveMove is een onderdeel van Multi Tank Card B.V., marktleider op het gebied van tankpassen in Nederland. Onze transacties worden verwerkt op het betrouwbare betaalplatform van MultiTankcard. 

Wil jij ook meer controle over de uitgaven van je medewerkers, tijd en kosten besparen? Met de mkb tankpas van MoveMove maak je een voordelige keuze.  

Lees alles over de gratis extra's van MoveMove of download onze factsheet

Meld je aan en je bent klaar om je te verplaatsen, met de auto of het OV, binnen Nederland én over de grenzen.

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan!

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!