icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Laadlocator

Met de nationale MoveMove-laadpas kun je bij meer dan 26.000 openbare laadlocaties terecht. Dit zijn ruim 65.000 laadpalen voor het opladen van je elektrische auto. Via de onderstaande locator vind je een overzicht van alle laadpalen met informatie over de type stekkeraansluitingen, de aanbieder van de laadpaal en de laadtarieven die je met de MoveMove-laadpas (tokencode begint met NL-MTC) betaalt. Benieuwd naar een laadpaal bij jou in de buurt? Check alle laadpalen in de MoveMove app.

Sinds 1 augustus 2023 is de laadlocator niet meer beschikbaar.
De laadpaal locator is vanaf dat moment alleen nog beschikbaar in de MoveMove Next-app, download onze app voor Android of iOS.

Let op: Maak je gebruik van onze MoveMove EU Laadpas met een code die begint met NL-MTE? Download dan onze “eu laadpas” de app (Google Play en App Store). Deze app geeft de correcte dekking en tarieven weer voor deze EU Laadpas. 

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan!

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!