icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Ideale MKB tankpas

Of je nu een loodgietersbedrijf of advocatenkantoor hebt, wanneer je medewerkers veel onderweg zijn dan is een tankpas erg handig. Lees hier waarom MoveMove de ideale tankpas is voor MKB-ers.

MKB-tankpas

MKB tankpas voor reiskosten van je medewerkers
MoveMove is méér dan een tankpas. Naast tanken, gebruik je de tankpas ook voor straatparkeren, Q-park, wasstraat en autovloeistoffen. En je reist net zo gemakkelijk met het OV wanneer dit beter uitkomt. Zo heb je alle reiskosten van je medewerkers op één factuur. Dus nooit meer gedoe met voorschieten en losse bonnetjes intern declareren!

Controle over de kosten
Met een tankpas geef je medewerkers de verantwoordelijkheid om op kosten van de zaak te tanken. Natuurlijk wil je als beheerder wel controle houden over de gemaakte kosten. Met onze MKB tankpas bepaal je zelf het limiet per pas en de diensten die elke medewerker mag gebruiken. Zo zet je het gebruik van de wasstraat, parkeren of tanken in het buitenland eenvoudig uit of aan. Ook is het mogelijk om de duurdere tankstations langs de snelweg uit te zetten.

Handige MoveMove-app
En met de tanklocator in onze app zie je direct welke goedkope tankstations in de buurt liggen. In de Mobility Manager heb je ook real-time inzicht in de gemaakte kosten en ingevulde km-standen per medewerker.

Kies de gewenste pas per medewerker
Voor elke medewerker hebben we een geschikte oplossing. Maak je keuze uit een tankpas, laadpas of een oplossing voor de hybride rijder. Bij iedere pas kan je gebruikmaken van gratis extra's zoals parkeren, tanken in het buitenland of een OV-kaart.

Aantrekkelijke voorwaarden zonder verrassingen
Bij MoveMove houden we niet van verrassingen! Je betaalt een vast bedrag van €6,95 per medewerker per maand. We berekenen dan geen aparte kosten bij gebruik van onze extra diensten. En ben je niet tevreden? Onze tankpas is gewoon maandelijks opzegbaar! De meeste klanten betalen ook geen borg.

Powered by MultiTankcard
MoveMove is een merk van Multi Tank Card B.V., marktleider op het gebied van tankpassen in Nederland. Onze transacties worden verwerkt op het betrouwbare betaalplatform van MultiTankcard.

Lees over de gratis extra's van MoveMove of download onze factsheet.