icon-check icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
zo werkt 't

overal elektrisch laden

Groen, groener, groenst… Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Elektrische en hybride auto’s zijn dan ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Heb jij er één? Dan is de MoveMove-laadsleutel iets voor jou! Hoe die werkt? We zetten het voor je op een rij.

Elektrisch laden bij MoveMove

Bij welke laadpalen kan ik de MoveMove laadsleutel gebruiken? 
De MoveMove laadsleutel is bij alle openbare laadpalen in Nederland te gebruiken. Heb je nog een oude laadsleutel waar het logo van de leverancier op staat zoals Nuon of Eneco? Dan kun je ook bij sommige laadpalen buiten Nederland laden. Bekijk hier het complete overzicht voor alle laadpunten in én buiten Nederland.

Hoeveel kost elektrisch laden?
Leveranciers van laadpalen bepalen zelf hun tarieven. De kosten zijn afhankelijk van de kilowattuur-prijs. Wil je zo voordelig mogelijk elektrisch laden? Vergelijk dan verschillende leveranciers met elkaar. Bekijk via onderstaande links de prijsindicatie van de grootste laadpaalaanbieders: 

Heb je een privé laadpaal? 
De MoveMove laadsleutel kan gemakkelijk gekoppeld worden aan je thuislaadpaal. Bekijk op de website van je laadpaalleverancier hoe dit moet. MoveMove berekent geen extra kosten voor het elektrisch laden bij een thuislaadpunt. 

 

Stap voor stap elektrisch laden
Om jouw elektrische auto op te laden kan je gebruik maken van de MoveMove laadsleutel. Dat werkt als volgt: 

  • Parkeer je auto naast de laadpaal en controleer of het lampje van de laadpaal groen is. Is het lampje rood? Dan werkt de laadpaal niet.
  • Plug de stekker van de laadkabel in je auto en plaats je MoveMove-laadsleutel voor de scanner van de laadpaal. 
  • De laadsessie begint als de lampjes op de laadpaal blauw kleuren.
  • Klaar met laden? Plaats opnieuw je MoveMove-laadsleutel voor de scanner en ontkoppel de laadkabel.
  • Je ontvangt één factuur met al je reiskosten inclusief je laadkosten.

 

Elektrisch laden voor privé en zakelijk gebruik
Gebruik jij je auto privé én zakelijk? Dan kan het natuurlijk voorkomen dat je met één opgeladen accu zowel privé als zakelijk reist. Herkenbaar? Lees dan de blog over hoe je het beste om kunt gaan met de administratie en btw-aangifte.

Voordelen op een rij

  • Overal in Nederland je elektrische auto laden
  • Eén overzichtelijke factuur met al je reiskosten
  • Geen btw-teruggave meer missen