icon-check icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time
zo werkt 't

overal elektrisch laden

Groen, groener, groenst… Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Elektrische auto’s zijn dan ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Heb jij er één? Dan is de MoveMove-laadsteutel iets voor jou! Hoe die werkt? We zetten het voor je op een rij.

Elektrisch laden bij MoveMove

Stap voor stap elektrisch laden
Bij MoveMove kun je ook kiezen voor een laadsteutel. Hiermee kun je overal in én buiten Nederland je elektrische auto opladen. Dat werkt als volgt: 

  • Parkeer je auto naast de laadpaal en controleer of het lampje van de laadpaal groen is. Is het lampje rood? Dan werkt de laadpaal niet.
  • Plug de stekker van de laadkabel in je auto en plaats je MoveMove-laadsleutel voor de scanner van de laadpaal. 
  • De laadsessie begint als de lampjes op de laadpaal blauw kleuren.
  • Klaar met laden? Plaats opnieuw je MoveMove-laadsleutel voor de scanner en ontkoppel de laadkabel.
  • Je ontvangt één factuur met al je reiskosten inclusief je laadkosten. 

Heb je een privé laadpaal? Vraag dan een MoveMove-laadsteutel van de leverancier van jouw laadpaal aan. Wij bieden laadsleutels van de meest populaire leveranciers: Eneco, NewMotion, EV-box en Nuon. 

Hoeveel kost elektrisch laden?
Leveranciers van laadpalen bepalen zelf hun tarieven. Zo betaal je bij de ene leverancier een starttarief en bij de ander niet. Bovendien zijn de kosten afhankelijk van de kilowattuur-prijs. Wil je zo voordelig mogelijk elektrisch laden? Vergelijk dan verschillende leveranciers met elkaar. Goed om te weten: NewMotion is de enige leverancier waarbij je als MoveMove-klant maandelijks €3 en géén starttarief betaalt. 

Elektrisch laden voor privé en zakelijk gebruik
Gebruik jij je auto privé én zakelijk? Dan kan het natuurlijk voorkomen dat je met één opgeladen accu zowel privé als zakelijk reist. Herkenbaar? Lees dan de blog over hoe je hier het beste mee kunt omgaan. 

Voordelen op een rij

  • Overal in én buiten Nederland je elektrische auto laden
  • Eén overzichtelijke factuur met al je reiskosten
  • Geen btw-teruggave meer missen

Veelgestelde vragen over elektrisch laden