icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review
blog
2 minuten

De meest complete zakelijke tank- en laadpas: dit kun je er allemaal mee

Onze tank- en laadpas is ideaal voor ondernemers en zzp’ers. Je betaalt géén toeslag bij de pomp of laadpaal en je vergeet nooit meer de btw terug te vragen. Bovendien profiteer je van allerlei extra diensten, van OV Reizen tot parkeren. Al je reiskosten komen op één verzamelfactuur.

Extra diensten: van OV Reizen tot parkeren

1. OV Reizen via de app

Via de MoveMove-app (gratis voor klanten) koop je heel gemakkelijk een kaartje voor het openbaar vervoer. Je selecteert je reis via de routeplanner, klikt op de betaalknop en ontvangt direct een QR-code waarmee je in heel Nederland incheckt in de trein, metro, bus of de tram.
Je kosten komen samen met al je andere reiskosten op de MoveMove-factuur. Je betaalt geen toeslag, we rekenen alléén de kosten van de vervoerder door. Bekijk de video: zo werkt ov-reizen met MoveMove.

2. Tanken en laden in het buitenland

Met MoveMove tank en laad je niet alleen overal in Nederland. Voor €1 extra per maand kun je ook nog eens terecht bij alle 55.000 DKV-tankstations en meer dan 250.000 laadpalen in heel Europa. Lees hier meer over tanken in het buitenland.

3. Parkeren met MoveMove

Ook al zo handig: betaald parkeren op straat via de MoveMove-app. Een kwestie van de parkeerzone selecteren in de app en met één druk op de knop een parkeersessie starten. Dankzij de herinnerfunctie vergeet je de parkeeractie niet weer uit te zetten. Ook de parkeerkosten komen rechtstreeks, zonder toeslagen, op de factuur van MoveMove. Hoe gaat parkeren met MoveMove in zijn werk? Check hier de video.

4. Autovloeistoffen en wasstraat

Ruitenvloeistof of motorolie nodig? Je auto door de wasstraat halen? Geen probleem, ook hiervoor gebruik je de MoveMove-pas. Check hier de video over onze extra diensten.

5. Tankbeurt betalen vanuit de auto

In de rij staan bij de tankshop om te betalen hoeft vaak niet meer. Bij steeds meer tankstations betaal je je tankbeurt gewoon vanuit de auto, via de MoveMove-app. Bekijk de video: zo werkt in-app betalen.

Dus maak het jezelf gemakkelijk, en vraag direct de MoveMove-pas aan. Al 100.000 ondernemers gingen je voor!

meer van: flexibel reizen

Ready to MoveMove?
Let's go!

De zakelijke tankpas die méér kan.

Vraag 'm aan! Vraag 'm aan! Vraag 'm aan!

6,95 per maand
altijd opzegbaar

Ready to MoveMove?<br />
Let's go!